Egy újságírónő azt állítja: Trump szexuálisan zaklatta őt

0
1020
archiv

New Yorkban egy ruha üzletben találkoztak , ahol Trump vásárolni akart egy nő ismerősének. Felismerte az újságírónőt és tőle kért tanácsot. Az újságírónő, aki több mint harminc éve ír az Elle női magazinnak, ráállt.

Kiválasztottak egy csipkés alsónemű kombinációt. Trump ezután arra kérte a hölgyet, hogy próbálja fel a csipkés bugyit és melltartót. Némi húzódozás után az újságírónő vállalta a feladatot.

Átöltözött , majd a próbafülkébe belépett Trump. “Az ujjait a melltartómba dugta, a péniszét pedig – félig vagy teljesen, erre már nem emlékszem, belém!”- nyilatkozta a New York Magazine-nak a ma 75 éves Elizabeth Jean Carrol. Az eset 24 éve történt Manhattan kellős közepén. Az újságírónő be akarta perelni Trumpot, aki akkor milliárdos ingatlan vállalkozó volt, de a barátnői lebeszélték erről. “Trump ügyvédei élve eltemetnének” – mondták az újságírónőnek, aki ezután nem csinált semmit. Most viszont kiadta az emlékiratait , melynek ez a legpikánsabb része, melyet felkapott a sajtó.

Nem is ismerem ezt a nőt, aki így akarja eladni a könyvét – nyilatkozta Trump. Pechére a New York Magazine egy fotót közöl , melyen az újságírónő vígan cseveg a Trump házaspárral.

Az USA elnökét , aki nemrég jelezte hivatalosan is, hogy indul az elnökválasztáson, több mint egy tucat nő vádolta meg szexuális zaklatással. Cohen ügyvéd, aki ezeket az ügyeket korábban intézte, immár nem áll az elnök rendelkezésére ugyanis börtönben ül. Vádalkut kötött a hatóságokkal: kitálalt Trumpról és cserébe “csak” hároméves börtönbüntetést kapott. Mindez már része az elnökválasztási kampánynak, melyben – régi amerikai szokás szerint – bőségesen kitárgyalják a jelöltek magánéletét. A 73 éves Trump három házasságával és a kibérelt Playboy nyuszikkal bőven ad alkalmat a sajtónak arra, hogy pikáns történetekkel eladják a lapot…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .