Csendes megbeszélés

0
70
MTI (i)

Orbán Viktort fogadta az osztrák alkancellárt a Karmelita kolostorban – adta tudtunkra igazat mondva, de jókorát csúsztatva az igazságon a Magyar Távirati Iroda.

Merthogy, Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár, történetesen azonos azzal a szélsőjobbos Szabadságpárti fővezérrel, akivel a múltheti Salvinivel folytatott megbeszélés után feltétlenül egyeztetnie kell a Miniszterelnök úrnak, mivel, ha a Fidesz kiebrudálja magát az EP Néppárti frakciójából, akkor jó politikai pávatánca során igyekeznie kell magának minél címzetesebb rangot kivívni, mint amit a Néppártban cincogó sokadhegedűsként elért.

Szóval, pávatáncosként eszébe nem jut az osztrák szélsőjobbos rasszista vezérrel egy húron pendülni, ő csupán  “Kuczkancellárúr” helyettesével folytatott hivatalos, baráti tárgyalásokat a két testvérország megbonthatatlan barátságával összefüggésben.

Éljen.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..