Burány Sándor nem érti Polt Pétert

0
1002
Fotó: Facebook

Burány Sándor elismerte, hogy januárban bevonták a jogosítványát. De nem érti, hogy a Polt Péter-féle ügyészség miért adott ki ma közlemény arról, hogy kezdeményezik a mentelmi jogának a visszavonását.

Burány Sándor a Párbeszéd parlamenti frakciójának tagja Facebook bejegyzésben reagált az ügyészség mai közleményére, amely szerint „ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt a Központi Nyomozó Főügyészség előtt folyamatban lévő nyomozás eredményeként, Dr. Polt Péter legfőbb ügyész az Országgyűlés elnökénél Burány Sándor országgyűlési képviselő mentelmi jogának a felfüggesztésére tett indítványt”.

Burány azt írja, hogy az idén január 19-én este szerettei társaságában sört fogyasztott, majd elkövette életem egyik legnagyobb hibáját: autóba ült és vezetett. A közúti ellenőrzésen „mentelmi jogomra természetesen nem hivatkoztam, arról a helyszínen lemondtam, hiszen cselekedeteim következményeit minden körülmények között vállaltam, vállalom. Az eljáró rendőrök jegyzőkönyvet vettek fel, jogosítványomat bevonták és eljárást kezdeményeztek. Nem teljesen világos, hogy miért kérik ki mentelmi jogomat, miután arról a helyszínen lemondtam, de a lényegen ez nem változtat.

2018. 01. 19-én este szeretteim társaságában sört fogyasztottam, majd elkövettem életem egyik legnagyobb hibáját: autóba…

Közzétette: Burány Sándor – 2018. június 25., hétfő

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .