Bréking nyúz, 2019. július 3 – Tudósítás a másik valóságból

0
860

A netet ellepő őrjöngő balliberális újságírók azt ünneplik, hogy végre olyan dolgokról írhatnak, aminek semmi értelme, mondanivalója, Soros titokban találkozott a bevándorláspárti spanyol kormányfővel, nemcsak a svéd nőknek van okuk a rettegésre: a magyar államtitkárasszonyt is megfenyegették Merkelisztán meleg magyarjai.

Falfirka Orbánról

„…nyáron azért olyan örömteli, oldott és vidám a hangulat egy-egy balliberális ellenzéki szerkesztőségben (még a katasztrofális választási vereség után is!), mert végre olyan dolgokról írhatnak, aminek semmi értelme, mondanivalója, és ilyenek. Ugyanis alig telt el pár nap a júliusból, és máris, vagyis ismét ellepték a netet az őrjöngő balliberális újságban dolgozók, akik most egy egészen különleges, példátlan, és felháborító ügyben keresik a boldogulásukat.

Ez pedig nem más, mint a modern kori magyar politikát alapjaiban megrengető graffiti-gate. Ami már nem szimplán egy ügy, hanem egy kétrészes sorozat.

Történt, hogy egy hete Budapest utcáin felbukkant egy falfirka Orbán Viktorról, aminek a balliberális média úgy örült, mint majom a farkának (persze, az sem kizárt, hogy valamelyik éppen pihenő munkatárs pingált egy jót, simán belefér a propgandamunkások hatáskörébe, életébe a művelet). Politikusok, magukat művésznek tartó, kifejezetten komoly emberek fotózkodtak a képpel, csakhogy sebtiben vége szakadt a mulatságnak, ugyanis valaki lefestette az „alkotást”. Volt is nagy felháborodás, meg anyázás a balos ultraértelmiségi körökben, hogy mi az, hogy lefestik a mi festményünket. (Origo: A balliberális média őrjöngve ünnepel egy szimpla rongálást)

Baloldali kultúrharc és pusztítás

Pár napja látott napvilágot, hogy a nemrég beiktatott baloldali spanyol kormányfő titokban fogadta rezidenciáján a bevándorláspárti milliárdost, Soros Györgyöt. Pedro Sánchez eddigi harmincnapos kormányzásnak nevezett garázdálkodása után azonban aligha csodálkozhattunk a hír hallatán.

… folytatódik a baloldali kultúrharc és pusztítás, melynek legújabb fejezete az afrikai kontinensen található két spanyol enklávét, Ceutát és Melillát védő kerítés lebontása lehet, ahogyan azt Sánchez rebesgette. (888: Soros és a spanyolnátha)

Nincs annál rosszabb, mintha svéd nő az ember

Egy friss felmérés szerint a megkérdezett nők fele azt mondja, hogy nem érzi magát biztonságban sötétedés után azokon a részeken, ahol elsősorban migránsok laknak. A felmérés arra is rámutat, hogy a Svédország egyéb részein élő nők 30 százaléka válaszolta azt, hogy ott is védtelenül érzik magukat, a férfiaknál ugyanez az arány kilenc százalék. A főként migránsok lakta területeken a megkérdezettek 52 százaléka érezte csupán úgy, hogy megbízhat a svéd igazságszolgáltatásban.

A bűnmegelőzési tanács közleményéből kiderül, hogy a no-go zónákban élők 20 százaléka, vagyis minden ötödik ember állítja azt, hogy már áldozata volt különböző bűncselekményeknek. (Ripost: Rettegnek a nők a migránsok lakta svéd kerületekben)

Merkelisztánban élő magyar melegek

Tombolnak az indulatok Novák Katalin családügyi államtitkár néhány nappal ezelőtt Kaposváron tett kijelentései miatt. A politikus egy egyházi rendezvényen beszélt arról, hogy a család értékét meg kell védeni és ki kell mondani a nyilvánvalót, akkor is, ha azt egy maroknyi kisebbség homofóbiának nevezi. Először a közösségi médiában kezdték támadni, erőszakkal fenyegetni az államtitkárt…

A közösségi médiában szinte azonnal beindult a gyűlöletkampány. Németországban élő homoszexuális magyarok a Facebookon veréssel fenyegették a kormánypárti politikust és felháborodottan sorolták, milyen jó életük van, férfiként másik férfival házasságban a német fővárosban…

A kommentek sem voltak sokkal finomabbak. Merkelisztánban élő magyar homoszexuálisok megállapították, hogy Magyarország mennyire elmaradott és élhetetlen, hiszen itt még nyugodtan nem is csókolózhatnak a melegek az utcán. Arról nem is beszélve, hogy átmulatott éjszaka után bárokban kell nem hivatalos esküt tenniük egymásnak, ahelyett, hogy ország világ előtt, és persze az anyakönyvvezető előtt vállalhatnák szerelmüket. (PestiSrácok: Halállal, veréssel, átkokkal fenyegetik a Facebookon Novák Katalin államtitkárt

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .