Bréking nyúz, október 20. – Tudósítás a másik valóságból

0
1006

Az uniós vezetők Orbán szavait visszhangozzák, de mégis erőltetik a Soros-tervet, a fővárosban megszűnt a korrupció, Soros adóelkerülés miatt jótékonykodott és már baszni sem lehet úgy, mint régen.

Origo: Brüsszel harcol a Soros-terv végrehajtásáért

„Miközben a brüsszeli EU-csúcson az uniós vezetők sorra visszhangozzák Orbán Viktor szavait, az Európai Parlament belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) csütörtöki döntése azt mutatja, Brüsszel nem adja fel a harcot a kötelező kvóta bevezetéséért. A bizottság döntésével a szolidaritásra hivatkozva a migránsok felső keret nélküli áthelyezését és a befogadásukat ellenző  tagállamok szankcionálását teszi lehetővé.”

„A menedéket kérő migránsoknál nem állapíthatnak meg biztonsági kockázatot, viszont felajánlanak nekik négy olyan országot, amelyik kevés embert fogadott be – vagyis olyanokat, amelyek ellenzik a kötelező kvótákat. Közülük a migránsok szabadon választhatnak.” (origo.hu)

Tarlós szerint a fővárosban megszűnt a korrupció, Demszkynek pedig mentális gondjai lehetnek

Tarlós Istvánnal készített interjút Magyar Idők, amelyet a kormánypárti lapok is rendre vezetők cikként szemléztek, olyan címekkel, hogy hét éve nincsen korrupció a fővárosban. Az interjúból ugyanis kiderül, hogy Tarlós arra a legbüszkébb, hogy a budapesti önkormányzatban sokat változott a szellemiség. „Ellenfeleink hiába kiabálnak mindenféle oligarchákról meg korrupcióról, ha visszatekintünk, 2010 óta nem volt a fővárosban ilyen ügyből származó politikai botrány” – mondta.

Tarlós arról is beszélt, hogy Demszky Gábor össze-vissza beszél, és aggasztó az állapota. „A napokban biztosítottam neki egy parkolót itt, a díszudvarban, hogy ha a városba jön, ne kelljen helyet keresgélnie. Nem haragszom rá, mélységesen sajnálom.”

Pörge újra szurkolt a 888-on

Ezt a pályát egyszerűen nem lehet nem szeretni címmel: „Vasárnap hosszú idő után visszatértem Pesterzsébetre, az ESMTK-pályára. Nagyon hiányzott már ez a közeg, tegnap újra megbizonyosodtam róla, hogy nem véletlenül. Csak imádni lehet ezt a csapatot, és főleg ezt a pályát. Mondom ezt úgy, hogy dél-pesti csapatról van szó, balos közegben, ezek mind taszítanak, és mégis…” (888.hu)

A Pesti Srácok arról érdeklődik, hogy szabad-e még baszni

„Mivel meggyőződéses szexista volnék, ezért azt az ellentétet, miszerint a nők egyszerre szeretik különböző haladó portálokon világgá kürtölni afelett érzett fájdalmukat, miszerint „hol vannak az igazi férfiak?”, hogy aztán ugyanezeket az igazi férfiakat jól feljelentsék, mivel „ajánlatot tettek nekik”, azzal oldottam fel magamban, hogy hát az igent tisztelt gyengébbik nem megint nem tudja eldönteni, mit akar. Nyilván kellene melléjük egy férfi, aki két feljelentés között megfogná a megfelelően manikűrözött, ápolt kis kezecskéjüket és segítene ebben (is) eligazodni. Sajnos azonban a valóság sokkal kevésbé vicces.” (Tutiblog a Pesti Srácoktól)

Soros nem jótékonykodott, hanem trükközött a Lokál szerint

„Soros György amerikai milliárdos 18 milliárd dollárt (4716 milliárd forint) utalt át magánvagyonából az általa létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványba (a szervezet világszerte, így Magyarországon is rendelkezik helyi alapítvánnyal). Habár eleinte sokan ezt a spekuláns „jótékony cselekedetének” értékelték, a valóság ezzel szemben az, hogy Soros mindössze el akarta kerülni azt, hogy adót fizessen. Minderre az amerikai Bloomberg hírügynökség hívta fel a figyelmet.” (lokal.hu)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .