Bréking nyúz, november 7. – Tudósítás a másik valóságból.

0
729
Ázsia vlog / Ördög Nóra

72-féle nemi identitás. A mi otthonos európai kultúránk. Gyurcsányista jobbikosok. Tökéletes felsőtest egy majonézreklámban

Ördög Nóra az ázsiai kultúráról az Origóban

„Az ázsiai mentalitás sok dologban különbözik a miénktől, mondjuk Budapesten is lehet csodákat látni, de azért ott tényleg sok helyen van komoly gond a higiéniával. A Ha Long-öböl persze nagyon szép, lélegzetelállító élmény, de nehéz elvonatkoztatni attól, hogy a parton térdig járnak a szemétben. A stáb persze mindig normális szállást kapott, de a játékosoknak nem volt mindig ilyen jó dolguk. Le a kalappal mindegyikük előtt, emberfeletti, amit ők végigcsináltak…

…Persze ahogy távolodunk időben, úgy törpülnek a nehézségek, de megtanultam megbecsülni a mi szép, rendezett, kényelmes világunkat. Nem cserélném az ázsiaira a mi otthonos európai kultúránkat”

Bayer Zsolt az 500 éves reformációról a Magyar időkben

Csak az a baj, hogy ha az ember elég ideig bíbelődik valamivel, akkor a legcsodálatosabb, legnagyszerűbb eszméből, ideológiából, hitből is képes tökéletes idiótaságot fabrikálni. A protestantizmusban már ott szunnyad a liberalizmus, a polgárság és a nemzetállamok ideológiája, ebből lett mára a „gendertudomány” és a 72-féle nemi identitás, vagyis a halál előszobája. A protestantizmus útját pedig a kezdeti 1517-es évszámtól még két ’17-es évszám jelöli ki. Kétszer kétszáz év, és eljutunk a végső borzalomig.

Kárpáti Rebeka a Borsban arról, miért vágott bele az Ázsia Expresszbe

„ Úgy éreztem, ezt a lehetőséget muszáj megragadni. Ez egy olyan reality, aminek van értelme. Megyünk smink nélkül, görcsösen, pattanásosan, piszkosan és a saját határainkat feszegetve küzdünk a célért. Mivel az élet minden területén, egészségügyileg, anyagilag, lelkileg a padlón voltam, úgy éreztem, isteni jel ez a műsor.

Akkor Rebeka kedvese Dávid volt, az a sármos modell, aki megmutatja tökéletes felsőtestét egy majonézreklámban.”

Pesti srácok: Gyurcsányisták lettek a Jobbik hívei

“Teljesen egyetért Gyurcsány Ferenccel a határon túli magyarok szavazati jogának megvonásában a Jobbik házi portáljának törzsközönsége. Az Alfahíren a legnépszerűbbek azok a hozzászólások lettek, amelyek válogatott mocskolódásokkal illették külhoni magyar testvéreinket. Volt, aki például így rontott rájuk: „Mocskos féreg! Jogokat mersz magadnak követelni, te román patkány?” Úgy tűnik, a Jobbik-tábor egy tekintélyes része nemzetárulásban utolérte a DK-sokat.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .