Bréking nyúz, november 21. – Tudósítás a másik valóságból

0
939

A szabad magyar sajtó állítólagos megnyirbálása, cáfolatnak szánt iromány és Soros-legények a keddi bréking nyúzban. 

Origo: Itt a bizonyíték: Obama volt emberei irányítják az amerikai ügyvivőt

„Volt vezető demokrata vezetők levele bizonyítja, hogy az amerikai diplomáciát, és a budapesti amerikai ügyvivőt továbbra is Barack Obama volt emberei irányítják. Egy Origo birtokába került dokumentum szerint demokrata párti volt külügyi politikusok levelet írtak a kongresszus magyar baráti csoportjának tagjaihoz, amiben az egekig dícsérték David Kostelancik budapesti amerikai ügyvivőt. Kostelancik egyébként a balliberális oldal megszokott mantráit mondta föl egy MÚOSZ-rendezvényen. …

Az Origo birtokába került egy másik levél, amit korábbi demokrata párti külügyi politikusok írtak a kongresszus magyar baráti csoportjának tagjaihoz, ebben taglalták, hogy milyen szörnyű a helyzet Magyarországon. …

A levélírók azonban mindenekelőtt és nagyobbrészt a független, szabad magyar sajtó állítólagos megnyirbálása miatt emelik fel a szavukat, konkrét példákat említve (a 888.hu „külföldi ügynökök” újságírói névlistája, a Soros György-ellenes plakát- és médiakampány, magyar újságírók diszkreditálása). A levél végén a kongresszusi magyar baráti csoport tagjai figyelmébe ajánlják és ünneplésre méltónak minősítik David Kostelancik „kiváló előadásának” mellékelt leiratát.”

Magyar Idők: Saját állításait cáfolja Soros György

„Soros György személyesen indított támadást hétfőn a magyar kormány és a nemzeti konzultáció ellen, közleményében ugyanakkor saját magával keveredik ellentmondásba. Mivel az Ország­gyűlés nemzetbiztonsági bizottsága ma hallgatja meg Pintér Sándort és a Belügyminisztérium alá tartozó titkosszolgálatok vezetőit a milliárdos hálózatának befolyásáról, könnyen lehet, hogy az akció csupán arra szolgált, hogy elterelje a figyelmet a beszámolókról, illetve előre hiteltelenítse azok megállapításait.

Súlyos önellentmondásba keveredett Soros György, aki hétfőn több fórumon is igyekezett letagadni korábban többször és világosan kifejtett nézeteit a migrációs válságról. A tőzsdespekuláns közleményben reagált a nemzeti konzultációra, amit a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) hálózatán keresztül eljuttatott a balliberális lapok szerkesztőségébe, egyúttal a cáfolatnak szánt irományt elhelyezték weboldalán; a Google fizetett hirdetésben népszerűsíti a szájtot.”

Pesti Srácok: Soros: Orbán fejét akarom!

„Soros György személyesen üzent hadat a magyar kormány ellen. Az élete során már vagy féltucat független országot megpuccsoló spekuláns maffiafőnöknek nevezte Orbán Viktort. Közben magát mentegette migráns-ügyben, logikája az egyszeri tolvajé: ő nem lopott, csak elvett. A gazda szavára Budapesten is megindultak a Soros-legények, Belgrádban meg az oligarcha fiát köszöntötték a magyar nagykövetség összemocskolásával.

„Szabadságot Ahmed H.-nak!” – többek között ezt a feliratot festették fel a hétvégén a belgrádi magyar nagykövetség bejáratára. Az említett illető ugye az a szír férfi, aki két éve a magyar határ ostromát vezényelte, most meg a pesti és brüsszeli liberális elit felmentését követeli. Na, most, ha van ország, ahol az agresszív díszmigránst egészen biztosan nem éltetnék, az Szerbia!…

Ez a Soros-birodalom szerb lerakatainak műve, bizonyítani kellett a gazdának. Főleg, hogy éppen a feliratozó grafitizéssel egy időben tárgyalt Belgrádban a jövendő keresztapa, Alex Soros. Budapesten meg közben Gulyás Marciék villogtak, hogy tegnap helyüket átvegye a Momentum sokadik népszavazási performansza. Ők persze egymást is utálják, hiszen egy kasszából jön a pénz. Most egymásra licitálva játszottak felvezető zenekart Soros tegnapi nagy fellépéséhez.”

Lokál: Takáts Tamás: Soha nem ütöttem vissza!

„Takáts Tamás 12 év együttélés után nemrég elvált feleségétől, Anikótól, akitől minden korábbi konfliktus ellenére sikerült békésen búcsúznia. …

A mi párosunk egyszerűen nem tartozott össze, amit mostanra mindketten beláttunk. Szerencsére azonban sikerült békében elválnunk – világosított fel a jelenlegi helyzetről a zenész, akiről korábban kiderült, olykor menekülnie kellett felesége elől, az asszony ugyanis betegesen féltékeny volt, több alkalommal rárontott Tamásra. – Nem szerettem, amikor ridiküllel ütötték-verték a fejem, de egy biztos: soha nem ütöttem vissza! Egy férfi egyébként ilyen helyzetben néha tehetetlenebb, mint egy nő.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .