Bréking nyúz, március 8. – Tudósítás a másik valóságból

0
754
Az Origo nyitóoldala csütörtökön

A cenzúrázó Facebook vs. az igazságot feltáró Lázár, Magyarország, mint Európa zászlóshajója, Vona és az első magyar muszlim párt, megcsonkított nemi szervek, illetve a minden áldott nap hazudó balliberális média a nőnapi brékingben.

Az Origo folytatja nemes küzdelmét a Facebook ellen

„Ismét cenzúrázott a Facebook! A közösségi portál nem engedte hirdetni azt a cikkünket, ami arról szólt, hogy Párizs egyik elővárosában, Rueil-Malmaison egyik bevásárlóüzletében egy migráns asszony hihetetlen agresszivitással, minden előzmény nélkül rátámadt két férfire. Mivel úgy értékelte, hogy egy homoszexuális párról van szó, életveszélyesen megfenyegette őket. Korábban azt a cikkünket nem engedték hirdetni, ami arról szólt, hogy egy afgán migráns egy terhes nőt a saját ágyában erőszakolt meg Nagy-Britanniában. Lázár János videóját is letiltotta a Facebook, pedig csak az igazságot mutatta meg Bécsről. …

A közösségi portál mondvacsinált okokra hivatkozva nem közölte a hirdetést, a valódi ok az lehet, hogy a Facebook nem szeretné, ha az illegális bevándorlókról negatív hírek jelennének meg. Információink szerint a Facebook aktívan be kíván szállni a hazai választási kampányba a bevándorláspárti ellenzéket támogatva.”  (Origo: Nem áll le a Facebook-cenzúra: tovább védik a migránsokat)

Interjú a Kárpátia frontemberével a 888-on

„Magyarország szerinted most merre tart Európában? Hova tartunk szerinted?

Petrás: Szerintem ebben a pillanatban Magyarország a zászlóshajó, Magyarországot követi mindenki. Én ezt látom. …

Akkor revizionista vagy még mindig?

Petrás: Abszolút. Persze. Mint szerintem minden egészséges magyar ember. … Ahogy én látom a mostani kormány mindig elmegy addig a pontig, ameddig lehet. Mindig újabb és újabb ajtókat próbál feszegetni ezzel a kérdéssel. Mi hisszük azt, hogy egyszer csak visszakerül az országhoz Kárpátalja, Délvidék, Erdély. A legutóbbi V4-találkozón a szlovák miniszterelnök kijelentette, hogy el tudja képzelni a szlovák-magyar egységet. Nos, mi is! (nevet) Persze, egy Nagy-Magyarország keretében.”

Bécs és Hódmezővásárhely kapcsolata a Magyar Időkben

„A magyar liberális sajtóban ideje lenne ébresztőt fújnia valakinek. Kár abban bízniuk, hogy az embereket nem foglalkoztatja a migráció, és unják a sorosozást. A szociáldemokraták Ausztriában pontosan azért buktak meg, mert az emberek besokalltak a migrációtól.

A korábban lenácizott, Strache vezette Osztrák Szabadságpárt kormányerő lett. A hét végén Olaszországban taroltak a bevándorlásellenes pártok.

Hódmezővásárhely ezért sem volt a magyar választás főpróbája.” (Magyar Idők: Bécs elveszett)

A Pesti Srácok pszichológiai magyarázata az ellenzék és a migránsok kapcsolatáról

„Amikor több irányból kiderült az, hogy az ellenzék pártjai adatokat szereznek az üresen álló állami és magán ingatlanokról, sőt legújabban a nyaralóövezetekben (például a Balaton körül) található téliesített magáningatlanok, nyaralók után is érdeklődni kezdtek, érthetetlennek találtam, hogy ez miért is jó nekik. Ezzel beismerik, nemcsak azt, hogy tízezer migránst azonnal befogadnának, hanem azt is, hogy előkészületeket tesznek több százezer további migráns Magyarországra telepítésére. …

Ennek okai részben pszichiátriaiak, részben pszichológiaiak. …

Vona nyilvánvalóan már régóta muszlim, aki Allah akaratát teljesíti be, számára a muszlimok erősítést jelentenek, meg van róla győződve, mint az első magyar muszlim párt vezetője, hogy a mollahok arra buzdítják majd a mecsetekben a muszlimokat, hogy a Jobbikra szavazzanak.” (Pesti Srácok: Az ellenzék már a migránsok szavazataira hajt)

A Lokál ügyesen megtalálta a nőnapban rejlő lehetőséget a migránsozásra

„Ausztriában 6-8 ezer, az Európai Unió területén 500 ezer körülmetéléssel megcsonkolt nő élhet. Minderről Karin Kneissl osztrák külügyminiszter beszélt egy interjúban. A barbár és primitív szokást, amelynek során megcsonkítják a nők nemi szervét, afrikai migránsok hozták be kontinensünkre. A sikertelen integráció újabb bizonyítéka, hogy a kőkorszaki módszert Európában is megtartják.” (Lokál: Ausztriában 8000 megcsonkított nemi szervű nő él)

A 888 bátran kiáll Lázár János mellett

„Szerdán szuperprodukcióval szórakoztatta a nagyérdeműt a liberális média. …

8-asok! Adjátok tovább és mondjátok el mindenkinek: a liberális média minden áldott nap szándékosan hazudik, tudatosan torzítja a valóságot csak azért, hogy lejárassa a kormányt és annak szereplőit.

Ez már nem kritikai újságírás, ez már nem watch dog – őrkutya – szerep, ez már eltervezett politikai akció.

A cél a politikacsinálás, ha már a balfasz és szerencsétlen ellenzék ehhez is gyenge és tehetségtelen.” (888: Bécs és Lázár ügyében a statisztikát is elhazudja a liberális média)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .