Bréking nyúz, június 23. – Tudósítás a másik valóságból

0
673

„Saját politikai erőterét” építi az a politikus, aki Orbánnal találkozik, legalábbis a Pesti Srácok szerint, az Origo szerint hazugság, ha valaki szélsőjobboldalinak nevezi az olasz szélsőjobboldali párt vezetőjét, a 888 pedig amiatt dühöng, mert Amerikában rasszista kifejezés használata miatt kirúgtak valakit – a kormánypropaganda a hétvégén sem pihen.

A Pesti Srácok szerint Orbán már egész Európában példakép

„A nyugati polgárok is látják és tudják, hogy miközben az ő politikai elitjük továbbra is migrációpárti, aközben Közép-Európában ott vannak azok a fiúk, akik a vérzivatarban is végig egyenesen álltak, kiálltak elveik, politikájuk mellett, a kereszténység megvédése és a bevándorlás megállítása mellett – jelentette ki a PestiSrácok.hu Polbeat című adásában Orbán Balázs, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese. Szarvas Szilveszter és Stefka István kérdésére a politikus egyértelműsítette, Orbán Viktor magyar miniszterelnök példaképpé vált Európában, a kormányfő a nyugati néppártoknak is politikai hasznot hajt, már építi a saját politikai erőterét az a politikus, aki Orbán Viktorral mutatkozik.”

Stefka István
MTI Fotó: Máthé Zoltán

Valódi örömhír a Ripostban

„Ol­csóbb lehet a tej, és fel­len­dül­het az ala­csony ma­gyar­or­szági tej­fo­gyasz­tás, ha a par­la­ment el­fo­gadja Varga Mi­hály pénz­ügy­mi­nisz­ter tör­vény­ja­vas­la­tát, mely sze­rint az UHT és az ESL tejek után is csak 5% áfát kel­lene fi­zetni. Már­pe­dig a piac 80-85%-át ezek a hosszú le­já­rati idejű tejek te­szik ki. A friss tej áfá­ját egyéb­ként ta­valy csök­ken­tette a kor­mány.”

Az Origo szerint hazugság, ha a szélsőjobboldali olasz pártvezérről azt írják, hogy szélsőjobboldali

„A dpa német hírügynökség által szélsőjobboldalinak hazudott Liga-vezér világossá tette, hogy a kikötési tilalom az összes Soros György által finanszírozott szervezet – Proactiva Open Arms, az SOS Méditerranée, a Sea-Watch és a Sea-Eye – hajóira is vonatkozik, amelyek a tengeren vagy máltai kikötőkben tartózkodnak.

Az olasz belügyminiszter hosszú ideje azzal vádolja az álcivil szervezeteket, hogy összejátszanak az embercsempészekkel.

A francia-német-olasz SOS Méditerranée pár órával korábban arra kérte az Európai Uniót, álljon elő közös megoldással, hogy biztonságosan és gyorsan partra lehessen tenni mindenkit, akit a Földközi-tenger középső részén “mentenek meg”.”

A 888 felháborodik, ha valakit kirúgnak Amerikában egy rasszista sértés miatt

„Dübörög a szokás szerint logikátlan és ostoba liberális kiszorítósdi a Netflixnél. Elbocsátották állásából az internetes videotéka kommunikációs vezetőjét, mert többször is használta a tabunak számító “nigger” kifejezést – jelentette pénteken a Holywood (a hiba az eredeti szövegbő való – a szerk.) Reporter című amerikai filmes szaklap.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .