Bréking nyúz, január 9. – Tudósítás a másik valóságból

0
788

A 888 publicistája szerint simán kinéz a 4/5-öd a Fidesznek, az Origo sajnálja a migránsokat, akiket Soros átvert, a Pesti Srácok az Orbánt támadó hiszteroliberálisokat támadja, miközben a Magyar Idők egy bizonyos „Feri” miniszterelnöki ambícióiról ír.

Soros György a felelős a vízbe fulladt migránsokért az Origo szerint

„Az elmúlt év egyik legsokkolóbb látványa az volt, hogy több amerikai újság publicistái novemberben bemutattak egy líbiai rabszolgapiacot, ahol Fekete-Afrikából származó migránsokat állatok módjára adtak-vettek. Ezek a képek az egész világot megdöbbentették, de a balliberális sajtóorgánumok arról „elfelejtettek” tájékoztatni, hogy a rabszolga- és emberkereskedelem líbiai virágzása azoknak a nyugat-európai bevándorláspárti politikusoknak is köszönhető, akik felelőtlen kijelentéseikkel hazájuk elhagyására ösztönzik az embereket és ezáltal az embercsempészeket is segítik. …

2017-ben összesen kb. 3100 migráns fulladt a Földközi-tengerbe, amiért az őket hazájuk elhagyására ösztönző bevándorláspárti európai politikusok és Soros György természetesen nem vállalják a felelősséget.” (Origo: 2017 a mediterrán térségbeli migránsáradatról szólt)

Apáti Bence szerint csak egy aszteroida akadályozhatná meg a Fidesz győzelmét

„Régóta foglalkoztat már az a kérdés, hogy honi ellenzékünk, és honi ellenzékünk szakadt, toprongyos szekerét toló ballibsi és újjobbikos médiája miért ilyen elcseszettül béna, ebből következően a magyar választópolgárok miért vannak permanens ellenzékváltó hangulatban. …

Azt kell hazudozniuk, hogy van bármilyen esély a kormányváltásra.

Pedig ők is pontosan tudják, hogy az esély a kormányváltásra a nullához konvergál.

Azt is pontosan tudják, hogy hacsak nem csapódik egy Chicago méretű aszteroida Magyarországba, akkor olyan elsöprő győzelmet fog aratni a Fidesz áprilisban, amit még nem látott a világ. …

(Hangsúlyozom: jelenleg nem ez a helyzet, de minden hónapban egyre nagyobb támogatottságú Fideszt mérnek a közvélemény-kutatók, és azt, hogy egyre inkább olvad és forgácsolódik szét az ellenzék. Szóval simán benne van a pakliban az általam felvázolt 4/5-ös arányú Fidesz-győzelem is.) …

Megunták a ballibek hazudozását a magyarok.

Mert a magyar libsit onnan lehet 300 méterről, félig behunyt szemmel, esti szürkületben is megismerni, hogy mindenről hazudozik.” (888.hu: Miért van ellenzékváltó hangulatban az ország?)

Duplán támadnak Soros emberei, de a Pesti Srácok éber

„Dupla frontos támadást hajt végre ma Magyarország ellen az Európai Unió, Brüsszelben a véresszájú hiszteroliberális Sophie in ‘t Veld vezetésével és a Helsinki Bizottság asszisztálásával állítják pellengérre Orbán Viktort és politikáját, a Soros György szövetségeseként is ismert Judith Sargentini pedig délután Budapestre érkezik, hogy hazánkban vonja kérdőre a magyar kormányt. …

Láthatóan az unió nem unja még a magyar kormány és Orbán Viktor ócsárlását, ma Brüsszelben és Budapesten is Soros György hűséges emberei veszik napirendre Orbán Viktor politikáját.” (“Meg kell büntetni a csökönyös Orbánt” – Soros emberei ma dupla frontos támadást indítanak hazánk ellen)

Elképzelt titkos felvétel elképzelt leirata a Magyar Időknél egy elképzelt Feri főszereplésével

„– Te, Feri, emlékszel, milyen boldogok voltunk, amikor 2002-ben sikerült legyőznünk a Fideszt? Még narancsos buktát is sütöttünk az örömmámorban. Igaz, akkor te még a háttérben sertepertéltél. De ahogy te sertepertéltél a háttérben, úgy senki más nem tud.

– Igaz. Emlékszem. Jóléti rendszerváltást ígértünk, de a Péter kicsit túltolta, mert a cechet nem sokáig tudtuk állni.

– Pedig teli kasszát örököltünk, és az államadósság is kezelhető szinten állt. De valami kisiklott. …

– Ha már sakktábla… Szerinted jó miniszterelnök-jelöltet toltunk előre a mezőn? – Melyik párt tagja is ez a Gergely? Párbeszéd? Együtt?

– Gőzöm sincs, de nem mindegy? – De bábnak tökéletes. Ráadásul olyan szépen vigyorog! Ha Pétert sikerrel megpuccsoltuk, vele annyi probléma sem lesz. Karácsonyra akár miniszterelnök is lehetek.

– Ha így lenne, nem is kérnék más ajándékot a fenyőünnepre. Most kell nyerni! Ez a nyavalyás Orbán-kormány olyan szépen rendbe szedte az ország gazdaságát.” (Magyar Idők: Igazságszólamok)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .