Bréking nyúz, január 6. – Tudósítás a másik valóságból

0
922

Orbán Viktor bajoroszági sikerei, a nem elég szép feministák, a mindenre alkalmatlan ellenzék, illetve a Vona-Havas frontvonal a szombati brékingben.

888.hu: Ennél szebb feministát ma úgysem fogtok látni

„A feminizmus tényleg szexi dolog lenne ha nem frusztrált, kielégítetlen csajok tűznék zászlajukra a 21. század legbizarrabb vallását. A szomszédos Ukrajnában néha felüti a fejét egy két jobb bőrbe bújt feminista csajszi, ők általában a Femen nevű erőszakszervezet kötelékében Putyinra vetik magukat (rosszabb esetben Merkelre). A mostani eset azonban a sokat látott feminista közösséget is megbotránkoztatta. Egy szemmel láthatóan gender-sérült ukrán nőcske sutba-dobta a modellek világbékéről szőtt ábrándjait és úgy döntött, hogy beszáll a kié nagyobb párharcba. …

PaprikaKinga ehhez képest egy szupermodell. Becsüljük meg!”

Lokál: Politikai árulást követ el Vona

„Szimpla politikai árulásnak nevezte a jobbik irányváltását Bertha Szilvia korábbi Jobbikos országgyűlési képviselő. Bertha a Facebookon adott hangot csalódottságának miután Havas Vonáról írt könyvét olvasta. Azt írja, hogy muszáj megszólalni a sok ezer fős Jobbikos család miatt szerinte a jobbikos irányváltás Vona Gábor személyi döntésén alapul, amely a diktatórikus módszerekkel hajt végre. Berta a Vonáról írt könyv kapcsán kijelentette, hogy Havas korábban prostituáltakról is írt könyvet de most is ezt tette csak hogy az előzőek a saját testüket adták el – hangzik el a Tények műsorában.”

Magyar Idők: Nőtt Orbán Viktor befolyása a német belpolitikára

„Bár saját bevallása szerint nem akar beleavatkozni a német belpolitikába, hatalmas visszhang övezte Orbán Viktor tegnapi felszólalását a bajor Keresztényszociális Unió képviselőinek Seeon-kolostorban tartott tanácskozásán. …

A CSU politikusainak magyarbarát megnyilatkozása annak ellenére következett be, hogy potenciális jövőbeli koa­líciós partnerük, Martin Schulz a Bild hasábjain kemény kritikával illette a magyar miniszterelnököt, aki szerinte megtorpedózza az EU menekültpolitikáját.”

Pesti Srácok: Már a fideszesek fölakasztásával viccelődő Mérce sem érti, miért kéne leváltani Orbánt

„A Jámbor András főszerkesztő nevével ellentétben cseppet sem jámbor hangvételű, olykor a kormány lámpavasra küldésével viccelődő Mérce ismét nagyot alakított. A szélsőbalos internetes hecclap egyik szerzője végső elkeseredésében föltette a kérdést: ilyen ellenzék mellett miért kéne kormányváltás? …

Ha ezt a kérdést egy szélbalos, máskülönben krónikusan Orbán-fóbiás lapnál fölteszik, valószínűleg nagyon nagy lehet a baj arrafelé. Azt jelzi: még ők is tudják, hogy az ellenzék mindenre (is) alkalmatlan.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .