Bréking nyúz, január 29. – Tudósítás a másik valóságból

0
664

Lokál: Így utazik Bécsbe Orbán Viktor

Sebastian Kurz osztrák kancellár január 30-án Bécsben fogadja Orbán Viktor, aki emiatt már ma vonatra szállt.

Origo: Soros most vidéki újságíró-hálózattal akarja támadni Magyarországot

Soros bosszút esküdött Magyarország ellen: nemrégiben a Nyílt Társadalom Alapítvány budapesti ügyvivője elárulta a Simicska Lajos tévéjében, hogy Soros ellentámadásba fog lendülni, az őt ért úgymond kormányzati támadások miatt. Azaz – fordítsuk le magyarra – az nem tetszik a milliárdos, nemzetközi bajkeverőnek, hogy a kormány leleplezte törekvéseit, miszerint évente egymilliónyi afrikai és közel-keleti bevándorlóval szeretné megváltoztatni Európa és így Magyarország lakosságát is, ily módon élve ki a „matuzsálem spekuláns” egész világot befolyásolni vágyó lázálmait. Várható volt, hogy Soros hazai kitartottjait is beveti az Orbán-kormány elleni harc és természetesen a betelepítés Magyarországra erőltetése érdekében. A nyíltan sorosista Átlátszó pályázatot hirdetett vidéki újságírók toborzása érdekében, a projektet vállaltan Soros alapítványa: az Open Society finanszírozza. Nem ez az első és egyetlen támadási hullám Magyarország ellen, hiszen pár napja beszámoltunk arról is, hogy az álfilantróp alapítványain keresztül 16 millió dollárt költött az USA-ban a Magyarország elleni lobbitevékenységre.

Pesti Srácok: Buzi vagy-e?

A címben szereplő kérdést a meglehetősen tapló dalszövegeiről és tenyérbemászó egyéniségéről, valamint a sikeres internetes koldulásról elhíresült Sickratman tette fel ebben a formában és a Belga nevezetű „zenekar” adta elő. Egyszer hallottam valahol, és azt kell mondanom, hogy az amúgy mély mondanivaló, valamint az ahhoz tökéletesen illő forma ellenére borzalmas élmény volt. A dalcímből aztán – a kultúra csatornába fulladásának illusztrációja képen – szállóige lett azok között, akik örömmel üdvözölték, hogy a kultúra leszállt oda, ahol ők amúgy életvitelszerűen tartózkodnak. Onnan jutott eszembe e műalkotás, hogy cikk jelent meg az Index című kiadványban „Hogyan döntsük el, hogy egy menedékkérő valóban homoszexuális?” címmel.

Magyar Idők: Óvakodj a törpétől!

A legjobban szervezett kisebbségnek nevezte a Fideszt nemrég Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt, aki szerint a „a többség nem lehet ellenzékben”. Hasonlóképp beszélt a fő tüntető Gulyás Márton, a Közös Ország Mozgalom (emlékszik még erre valaki?) alapítója, amikor kiadta a hangzatos „Ne a többség legyen kisebbségben!” jelszót.
(…)
Visszás, de inkább megmosolyogtató, semmint felháborító, amikor a túlélésükért küzdő csoportok kisebbségeznek le egy több mint kétmilliós választói közösséget. Talán abban reménykedve, hogy még a felravatalozott halott is visszatér egy utolsó Orbán-ellenes ikszelés ere­jéig.

Magyar Hírlap: Parádés hétvége

De vissza Gyurcsányhoz! A pár éve még harcos antifaként „no pasarant” üvöltöző DK-elnököt érdekes módon nem az zavarja a Jobbikban, hogy netán náci lenne vagy antiszemita, ahogy Vona allahozását sem emlegeti, csupán azt, hogy korábban egy polgári körben ült Orbán Viktorral. Tehát a főbűn minden esetben a kollaboráció, a szektavezér e vonalon természetesen nekirongyolt az LMP-nek is. A bolsevik időket idéző Gyurcsány azonban egy szót sem vesztegetett szegény Együttre, pedig ők is éppen aznap demonstráltak erőt. Szigetvári Viktor elismerte, nincsenek „bejutásos állapotban”, ám a rájuk adott szavazat szerinte mindennél többet ér. Ha ugyanis mégis bekerülnének öt-hat képviselővel a százkilencvenkilenc fős Házba, úgy „megforgatják a világot”. Minő fájdalom, hogy ezt aligha fogjuk megtapasztalni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .