Bréking nyúz, január 15. – Tudósítás a másik valóságból

0
718

Interjú a fehér felsőbbrendűséget hirdető amerikai mozgalom egyik vezetőjével, az orosz propaganda és a szélsőjobb által terjesztett álhír alapján készült vezető anyag – erős napja volt a kormánymédiának, amibe egy modell bikinis fotója is belefért.

Fehér fajvédővel készített interjút a Pesti Srácok

„Exkluzív interjút adott Skype-on a PestiSrácok.hu-nak a többnyire “fehér felsőbbrendűséget hirdető fasisztának” nevezett Richard Spencer. A National Policy Institute nevű identitárius szerveződés vezéralakját nemrég őrizetbe vették Magyarországon egy páneurópai konferencia megszervezése kapcsán, majd az EU-ból is kitiltották szélsőséges nézetei miatt. Többek között erről, Orbán Viktorról, az identitásról, Donald Trump elnökségéről, Milo Yiannopoulos-ról, az Alt-Rightról, egy faji hovatartozáson alapuló európai birodalomról is beszélgettünk, ez utóbbi Spencer szerint az egyetlen remény arra, hogy “megvédjük a fajtánkat”. Richard Spencer az interjúban természetesen nem szerkesztőségünk álláspontját ismertette.”

Az Origo egy álhír alapján készít vezető anyagot

„Amennyiben a per a sikerrel jár, akkor a Judicial Watch várakozása szerint kézzelfogható bizonyítékok kerülhetnek ki arra vonatkozóan, hogy Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa és az Egyesült Államok szkopjei nagykövetsége a színfalak mögött hozzájárult és közreműködött Macedónia hosszú ideje stabil jobbközép kormányának megbuktatásában. (…)

A Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány beavatkozását a macedón belpolitikába már több magas rangú macedón és amerikai kormányzati forrás megerősítette, azonban az amerikai kormányzat által elrendelt vizsgálat és a Judicial Watch pere kézzelfogható bizonyítékokkal szolgálhat a Soros-birodalom európai országok belügyeit befolyásoló, európai kormányokat támadó tevékenységével kapcsolatban.”

(Amúgy valójában az oroszbarát jobboldali miniszterelnök azért bukott meg, mert nyilvánosságra került felvételekből kiderült, hogy kormányhivatalnokok visszaéltek hatalmukkal, újságírókat és ellenzéki politikusokat hallgattak le, a kormányfő pedig választási csalásra buzdított. Ezek után az orosz propaganda kezdte el azt terjeszteni, hogy Soros beavatkozott a macedón választásokba.)

A Magyar Idők Bokros Lajosról

„A politikának is megvannak a maguk kétségbeejtő figurái. Bár legtöbbjük fölépülésére kevés a remény, állapotuk bemutatása a közjót szolgálhatja.

Itt van Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) frontembere, a legendás csomagkészítő, akinek minapi kirohanása előrehaladott állapotára utal. Azzal állt elő, hogy pártját becsapta Gyurcsány Ferenc DK-elnök, aki négy hónapos hazudozás után most ­elárulta, nem akar megállapodni velük, holott ősszel ő sürgette, hogy kössenek szövetséget a választásokra.

Erre most tessék… Pedig négy éve a MoMa volt az, amely nagyvonalúan lemondott pénzről, sajtóról, ­országgyűlési képviseletről azzal, hogy nem indult el a választásokon, nehogy rontsa az összefogás esélyeit. Bokros kesergésére a DK azt válaszolta, tévedés, fordítva történt, ők együtt akartak működni, épp a tökölődő Lajos utasította el azt.

A publikum persze derül.”

A Ripost címéhez kommentár se kell: Hi­bát­lan pop­sit vil­lan­tott, vér­for­raló üze­ne­tet küld a ma­gyar mo­dell

„Hétvégén sűrű havazással érkezett meg a tél Magyarországra, Kiss Virág fitneszmodell azonban éppen Thaiföldön piheni ki az elmúlt év fáradalmait. De még ott is gondolt magyar rajongóira, bombatestet villantva küldött egy kis meleget Magyarországra.

A bikinis szépség fotójától pedig sokan leizzadtak, hiszen Virág izmos, formás teste észveszejtő látványt nyújt a medence partján!”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .