Bréking nyúz, december 18. – Tudósítás a másik valóságból

0
866

Vona Gábor, az etológia és a szánalmas vergődés, vészharangok kongatása, a vidéki sajtó támogatása, tűzszerésszel átnézetett csomagok és új szimbólum – a kormánymédia alternatív valóságából szemezgettünk.

Ma sem maradt el a Vona Gáborról szóló írás az Origón

„Vona újra előhúzta a cukiság kártyát. Ma reggel posztolt egy kutyás képet, amelyet egy Oravecz Nórát megszégyenítő – idézet a 888.hu-tól – „bölcsességgel” látott el. A posztból megtudhatjuk, hogy a szélkakas pártelnöknek az állatok iránti szeretete még gyerekkorából fakad, ugyanis akkor még etológus szeretett volna lenni. Bár nem kérdeztünk meg egy etológust sem ennek kapcsán, így az ő nevükben nem tudunk nyilatkozni, de a magunk részéről ezt a döntést csak sajnálni tudjuk. (…)

Ezért a szánalmas vergődésért érdemes volt ma felkelni.”

A Pesti Srácok szerint „rettegés” van az új osztrák kormány miatt

„A Reuters hírügynökség annak apropóján kongatta meg a vészharangokat, hogy ezentúl Ausztria lesz az egyetlen olyan ország Európában, amelynek élén egy szélsőjobboldali szervezet (is) áll. Kiemelik, a szélsőségesek kulcsfontosságú intézményekhez és erőforrásokhoz férnek majd hozzá, és az új kormány keményen fel fog lépni annak érdekében, hogy Brüsszel a lehető legkevesebb dologba szóljon majd bele. Szerintük ez maga vég.

Meglepő módon a BBC is hasonlóan gondolkozik, ők kicsit részletesebben tárgyalták, mennyire rettenetes belegondolni, hogy olyan fontos dolgokat irányít majd a Szabadságpárt, mint a rendőrség, a hadügyminisztérium, illetve a külügy.”

A 888 talált egy volt amerikai nagykövetet, aki ellenzi, hogy az amerikai külügyminisztérium támogatná a magyar sajtószabadságot

„Faith Whittlesey, aki a Reagan-adminisztráció idején két ízben is amerikai nagykövetként szolgált Svájcban, nyílt levélben fejezte ki egyet nem értését az amerikai külügy kapcsán az ügyben, hogy a tárca 700 ezer dollár (200 millió forint) értékű pályázatot írna ki Magyarországon a „vidéki”, azaz ellenzéki sajtó támogatására. (…)

Orbán nem követi a többek között Soros György által finanszírozott politikai narratívát; felhúzta a határra a kerítést, hogy megakadályozza a migránsok bejövetelét; és köntörfalazás nélkül kiáll Magyarország keresztény értékei és hagyományai mellett – írta a volt nagykövet, aki ezzel magyarázta a magyar kormányfő irányába táplált globalista ellenszenvet.”

A Magyar Idők alkalmazottja a munkájáról

„Olvasói fórumokon sűrűn kapok olyan kérdéseket, hogy nekivörösödött fejjel írom-e a jegyzeteimet, vagy ellenkezőleg, letisztult, békés nyugalommal, a magabiztos emberek csöndes fölényével… Máskor arra kíváncsiak, meg lehet-e úszni ép bőrrel a vitaindító cikkeket… Egyik olvasóm például ilyet írt a múltkor: „Vigyázzon magára, Gyurka! Zárja kettőre az ajtót, ha meg csomagot kap, felbontás előtt nézesse át tűzszerésszel.”

Engem leginkább az örökké fenyegető lapzárta szokott lázba hozni. Szakmai ártalom.”

A Ripost szerint „új szimbóluma lesz a szexi nőknek”

„A szexi és ma­ga­biz­tos nő, aki a férfi­a­kat azon­nal le­fegy­verzi ér­zéki ki­su­gár­zá­sá­val, egy min­denki által ked­velt új jel­ké­pet kap. Íme, a kö­vet­kező sze­zon meg­ha­tá­rozó stí­lus­je­gye! (…)

Ahogy a pillangó, úgy egy érzéki nő is folyamatosan meg tud újulni és a legkülönbözőbb módokon örvendezteti meg környezetét. Olyan mint egy isteni fuvallat, mely a boldogság ígéretét hordozza magában.

Ezek tudatában már nem is olyan meglepő, miért a pillangót választották a divatguruk a nagybetűs NŐ jelképévé.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .