Bréking nyúz, 2022 október 31. – Tudósítás a másik valóságból

0
1026

Miután az egyik legnépszerűbb magyar Facebook-oldal, Tibi atya bírálni merte az egyik kormánypropagandistát, egyből célponttá vált ő is. Ha már Facebook: a Pesti Srácoknak sok baja van az oldallal, az Origónak viszont természetesen nagyon tetszett egy Vidnyánszky Attila-darab. Lapszemlénk az alternatív valóságból.

A Pesti Srácok – Szigorodik a közvagyon ellenőrzése az EU nyomására

“Újabb akadály hárult el az uniós források érkezése elől, miután az Országgyűlés elfogadta azt a törvényjavaslatot, amely a közpénzek felhasználását hivatott mentesíteni a korrupciótól. A baloldal azonban ezzel is elégedetlen; képviselőik szerint a változtatás ellenére minden marad a régiben, és a kormány csak eljátssza a jófiút Brüsszel irányában.”

Megértjük, hogy szomorkodik a szigorítás miatt a fideszes holdudvar, de hát mit lehet tenni, ha egyszer az a fránya EU nem rajong az ötletért, hogy ficsúrok keze között tűnjön el az uniós polgárok pénze.

Az Origo Kitörhet a harmadik világháború Zelenszkij miatt

“Volodimir Zelenszkij ukrán elnök nemrég benyújtotta a gyorsított NATO-csatlakozási eljáráshoz szükséges dokumentumokat és legalább 9 tagállam támogatja is a kezdeményezést, azonban mind a 30 tagállam szavazatára szükség lenne ahhoz, hogy Ukrajnát felvegyék a NATO-ba. Ez viszont rendkívül veszélyes, hiszen az ukrán NATO-csatlakozás egyben azt is jelentené, hogy be kellene lépni a háborúba és Oroszország ellen harcolni, ez pedig a harmadik világháború kitöréséhez vezetne.”

Riogatni persze lehet ez szinte hozzá tartozik az Origó portfóliójához -, főleg ha a riogató is pontosan tudja, hogy Zelenszkij megismételt óhaja csak a jövő ködébe vesző álom, pusztán politikai eszköznek fogható fel méghozzá a semlegességért cserébe elvárt agresszióval kiszakított területei visszaszerzésért.

888 Donáth és Gyurcsány, avagy a bolsik Törpillája és a komcsik Hókuszpókja szkanderozik

“És ne feledjük, Donáth Anna – a papához hasonlóan – szintén egy fenékkel két lovat akar megülni. A magyarok bizalmának megnyerési szándéka mellett ugyanis egyetlen mondatával sem jelezte hátralépési szándékát a neomarxista-kommunista Európai Unió feltétlen szolgálatától, amelynek parlamentjén keresztül éppen Donáth volt Magyarország egyik leádázabb támadója az elmúlt években.”

Örülhet az ifjú kismama amiért a “mérvadó” 888 csupán bolsi Törpillának nevezi, nem úgy mint az Európai Uniót, mely megfogalmazásuk szerint  – a Fidesz korábbi frakciótársukkal együtt sem más -, mint neomarxista kommunista gyülekezet.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .