Bréking nyúz, április 22. – Tudósítás a másik valóságból

0
951

Délelőtti extra szemlénkben már megmutattuk, mit írt a kormánymédia a tegnapi tömegtüntetésről, de szokásunk szerint azt is megnéztük, mi minden mást találni még az alternatív valóságban.

Hatalmas „oknyomozás” az Origónál: Facebook-kommentekből írtak „cikket”

„Az LMP tárgyalni hívta az ellenzéki pártokat, erre a Facebook-on elszabadultak az indulatok, sokszor egészen szélsőséges trágárságokkal: a legtöbben új ellenzéket követelnek, és arra kérik a politikusokat, adják vissza a mandátumukat. Jelen állás szerint Gulyás Márton, Soros-aktivista szája íze szerint alakulnak a dolgok, az ellenzékváltás újabb lépcsőfokhoz érkezett. (…)

Mivel Hadházy Ákos lemondásával egyetlen vezetője maradt az LMP-nek, Szél Bernadettre hárult a kellemetlen feladat, hogy a párt legújabb tárgyalósdi ötletet valamiképpen kommunikálja. Közösségi oldalán megpróbálta, a reakciókból ítélve sikertelenül. Ugyanis a felhergelt emberek mindent elsöprő lendülettel kezdtek el új ellenzéket követelni, és kezdték el ütni nemcsak az egykori zöldpártot, hanem a komplett, hagyományos ellenzéket. Az egyik kommentelő haszonlesőnek nevezi az ellenzéki pártokat, akik a választás után nagyon megszerették egymást. (…)

Innentől viszont eljött a soha senki által meg nem választott Gulyás Márton ideje, egyre többen követelik, az ellenzéki politikusok adják vissza a mandátumokat.”

A 888 szerint fontos beszámolni egy stockholmi bűncselekményről

„Csütörtök este támadtak rá ok nélkül egy hazafelé tartó nőre Stockholm egyik metróállomásán. A nőt jelenleg is kórházban ápolják, ugyanis súlyos sérüléseket szenvedett. (…)

„Épp arra várt, hogy megjöjjön a metrókocsi, mikor megtámadta egy csoport. Több mint egy tucat ember ütötte-rúgta az áldozatot minden ok nélkül” – mondta a szóvivő.”

A Magyar Idők szerint az MNB-n nem múlik az innováció

„Már most tisztán látszik, hogy a technológiai fejlődés alapjaiban alakítja át pénzpiacokat, a bankoknak meg kell változtatniuk üzleti modelljüket, teljesen új alapokra kerül a verseny. A Magyar Nemzeti Bank vezetői szerint a hazai felügyelet irányító szerepet kíván betölteni, akár a fejlődés elősegítéséhez szükséges törvénymódosítások érdekében is kész közbenjárni.”

És végül döbbenetes dráma a Ripostban

„A Nagy Duett második élő adása előtt nincs könnyű helyzetben Csobot Adél és duettpartnere, Rózsa György.

A 70 éves magyar műsorvezető egy légkondi miatt járt pórul: teljesen berekedt és nem is nagyon tud beszélni.

Vajon így is vállalják a vasárnap esti élő adást?

“Gyuri légkondicionált öltözőben aludt. Elfelejtette, hogy ez nagyon rossz hatással van az ő szervezetére” – mondta el Adél, aki mindenkit megnyugtatott, színpadra fognak állni.

“De semmi pánik! Nagyon rendben lesz ma estére.””

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .