Bréking nyúz, április 15. – Tudósítás a másik valóságból – RENDKÍVÜLI KIADÁS

0
439

Rácáfolva a kormányhű sajtó által napok óta zsolozsmázottakkal (mármint hogy Soros zsoldosai majd szétverik a várost), békésen, atrocitások nélkül – igaz, óriási rendőri készültség mellett – zajlott le a szervezők szerint százezres szombati kormányellenes tüntetés Budapesten. A valóság ezúttal sem zavarja a kormányt és a hozzá hű médiát. Elég vérszegényre sikeredett azonban a pocskondiázás – ami nem véletlen, hiszen a nagy tömeg békésen oszlott szét a rendezvény után. Nem is vezető cikként foglalkoznak a gigademonstrációval. De lássuk csak, hogyan kezeil ma reggel a tegnapi tüntetést!

 

MTI: Rogán Antal: Soros György pénzéből szervezte a szombati tüntetést a hálózata

A szombati tüntetés nem magánkezdeményezésből, hanem a Soros-hálózat szervezésében és Soros György pénzéből jött létre, mert valójában ő az, aki nem tudja elfogadni a múlt heti választás eredményét – mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. “Politikai bolhacirkusznak” nevezte a tiltakozásokat és hangsúlyozta, hogy

a kormány erős felhatalmazást kapott az EU, az ENSZ vagy épp Soros György törekvéseivel szemben.

Origo: Így tüntettek: Tort ült a szánalmas nevetségesség és az antidemokrácia

Miközben a Kossuth téri tüntetésen minden felszólaló névleg a demokrácia mellett állt, sikerült egy teljesen antidemokratikus és a nyugat-európai jogállami megoldásokkal szembe menniük. A demonstráció szervezőinek ezenkívül sok újat nem sikerült prezentálniuk, mivel ugyanazokat az üres frázisokat hallhattuk tőlük, amikkel 2010 óta próbálnak sikereket elérni. Egy célt azonban elértek. Együtt masírozott három totálisan megbukott pártvezér: Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor. Nem beszélve a nőverésbe belebukott Juhász Péterről, aki egy papírdobozzal császkált fel-alá és szokásához híven pénzt tarhált.

A szervezők egyébként, úgy tudjuk, megijedtek az országos felzúdulástól, és Soros kiskatonája, Gulyás Márton arra kényszerült, hogy végül lemondja a Hamburgot felgyújtó, szélsőbaloldali vendég- , vagy még inkább bértüntetőket.

Magyar Idők/Echo TV: Kordonrángatás és buli az Oktogonon a tüntetés után

A szombati kormányellenes tüntetés hivatalos vége után a várakozásoknak megfelelően nem ért véget az este néhány résztvevőnek – írja a Magyar Idők. Egy csoport a Kossuth téren maradt, rángatták a kordont, a kormány mellett többen a rendőröket kezdték szidalmazni, az első sorokban több Jobbik feliratú pólós embert lehetett látni. Később néhány tüntető beült a kordon mögé, szemben a rendőrökkel. Mások a Nagykörút felé vették az irányt, ahol a már megszokott „bulihangulat” uralta a légkört. Ebből a csoportból többen a Hősök tere irányába fordulat az Andrássy úton, ahol a Fidesz székháza volt az úticéljuk.

888.hu: Gyurcsánnyal, Lendvaival, Bajnaival és Vonával követelték a szavazatok újraszámolását a “civilek”

A választásokon nagyot bukó ellenzék szinte összes ismertebb arca kint volt szombaton Budapesten. A Facebookon szervezett eseményre 38 ezren jelezték vissza hogy ott lesznek, és 100 ezernél is többen érdeklődtek iránta. Ennyien biztosan nem voltak, de a Kossuth tér kétségtelenül megtelt emberekkel.

A Kossuth téren az ismert móka zajlott, ligetvédőkkel, unalmas rigmusokkal és Lukácsi Katalinnal, szóval volt minden, amit az elmúlt években megszokhattunk. Talán újdonság volt a viszonylag sok angol transzparens.

Este nyolcig atrocitás nem történt, békében zajlott a megmozdulás.

Ripost: Gulyás Márton behívta a Soros-rohamosztagot: Törni-zúzni akarnak Pesten! Ők gyújtották fel Hamburgot

Nem tévedés, a Ripost címlapján még mindig ez a tüntetést beharangozó korábbi anyag szerepel. Egy szó, annyi sem arról, hogy ez elmaradt – sőt, még csak annyit sem tettek meg, hogy lejjebb csúsztassák a cikket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .