Kezdőlap Címkék 888.hu

Címke: 888.hu

Bréking nyúz, 2018. 08. 20. – Tudósítás a másik valóságból

0

Stefka István kifröcskölte a lelkét, méghozzá Heller Ágnesre; Szentesi Zöldi László tanmesével szolgál a liberálisoknak és megadja nekik a receptet, hogy válhatnak magyarrá; az Origo viszont észrevette, hogy Vágó István szerint a magyarok inkább pornót néznek, mintsem híreket.

Pesti Srácok

Stefka István: A bigott

Felkapta vizet a liberális sajtó és Heller Ágnes filozófus védelmezői csatasorba álltak az aláírásgyűjtő ív előtt. Mindezt azért, mert a kormányszóvivő annak nevezte, ami: bigott, vén kommunistának. (…)

A zsarnoki Magyarországon, ahol állítólag nincs média- és szólásszabadság, Heller védelmére kelnek az elv-társak: Radnóti Sándor, György Péter és a többi egyetemi szabaságharcos. Milyen érdekes, a zsarnokság alatt az ELTE tanszékein szabadon lehet tanítani, terjeszteni a marxista dögvészt és az önfelmentő hazugságaikat. És van képük fújni azt a hamis nótát, hogy Heller Ágnest a kommunista rendszerrel szembeni véleménynyilvánításai miatt üldözték el az országból.

Csak ezt ma már senki sem hiszi el.

Bárki emberfia a kádári diktatúrában hacsak annyit tett volna, mint a látszatellenálló Heller, Demszky, Haraszti, Rajk és más hálózatos, akkor úgy „bevarrták” volna, mint a sicc. Az ötvenes, hatvanas évek kivégzései után még a hetvenes években is hamar hűvösre lehetett kerülni. De a baráti belső ellenzékkel lehetett beszélni, még útlevelet is lehetett nekik adni. De csak nekik! Nekik szabadott szívni jókorát a szabad levegőből, mert úgyis visszatértek mindig a párt ölelő keblére.

888.hu

Szentesi Zöldi László: Gondolkodj, ember!

(…) Nem vagyok okos, csak gondolkodom. Ti, liberálisok olyan nagyra vagytok az eszetekkel, miközben éppen gondolkodni nem tudtok. Úgy álltok mások szolgálatában, hogy fogalmatok sincs róla. Úgy szolgáljátok mások politikai céljait, hogy még azt is tagadjátok, ami a szemetek előtt zajlik: hogy a titeket mozgató bábjátékosnak is a hatalom és a befolyásszerzés a célja. Kelj fel, dobd el a rohadt telefonodat, felejtsd el egy időre a hasonszőrű tizenhárom haverodat, és irány az ország, a nagyvilág! Beszélgess hús-vér emberekkel, próbáld megérteni őket! Hidd el, hogy megfelelő fegyelemmel, belső indíttatásból az ember liberálisból egyszerre magyarrá válik. Fantasztikus utazás, és még pénz sem kell hozzá. (…)

Origo

Vágó István szerint a magyarok inkább pornót néznek, mintsem híreket

Akár szerette volna, akár nem, érkezik a minden eddiginél Vágó Istvánosabb gyöngyszem: a Demokratikus Koalíció vezető politikusa szerint a magyar ember pornót néz, és nem híreket, azért nem jutnak el hozzá a magyar ellenzék üzenetei. Csak úgy árad a bukott kvízprofesszor gondolataiból a magyarok iránti szeretet és megbecsülés.

(…)A közelmúltban az ATV Nap híre vendége volt a csúcsformában lévő politikus, aki a beszélgetés során kifejtette, hogy a szólásszabadsággal nincs semmi gond Magyarországon, mert „itt tényleg mindenki azt mond, amit akar”. A sajtószabadság azonban nem érvényesül, mert egyelőre még szólhatunk, de nem jut el a hangunk sehová – egészítette ki mondandóját a paranoid üzemmódra kapcsolt Vágó István egy vállaltan ellenzéki televízió vállaltan több tízezres nézőszámot produkáló műsorában.

Bréking nyúz, augusztus 12. – Tudósítás a másik valóságból

0

A Pesti Srácokat hosszadalmas eszmefuttatásra késztette Vona Gábor keresztje; a Magyar Idők címben említi, hogy a kereszténység lesz a fő témája az Operaház következő évadjának; a 888.hu útmutatóval szolgál az ellenzéknek: „ezért a legnépszerűbb párt a Fidesz a fiatalok körében”.

Pesti Srácok

Vona Gábor videóbloggeri pályafutásba áttűnő politikai karrierje megkapta az őt megillető figyelmet, a jobboldal kiröhögte magát, a liberálisok meg tovább keresték az antirasszizmus jegyeit a szerző munkásságában. És bizonyosan meg is találták, de miután Heller Ágnes Demszky Gábor nászútján vesz részt, ennek a körülménynek a megáldása még várat magára (hogy keverjük a világvallásokat). De éles szemű megfigyelők, a Geert Wilders támogatói nevű FB profil például észrevette, hogy Vona videójának díszletezése nem stimmel.

Az enyhén metroszexuális beütésű kameramunka hibájából ugyanis észlelhető, hogy az utcán egy autóban furikázó és közben gyurcsányi elmélyültséggel magyarázó Vona mellett a középső visszapillantón időnként egy míves kereszt lóg (tán rózsafüzéren). Máskor meg nem. Mindenki azt remélte, hogy az első projektelem után túl leszünk Vona életútjának újabb sikertelen állomásán és nem kell többet foglalkoznunk vele, mert annyira nem tud uborkaszezon lenni (hála a bozóttüzeknek, illetve a globális felmelegedésnek). A kereszt furcsa viselkedése arra enged következtetni, hogy eme szimbólum nem integráns szériatartozéka Vona autójának, illetve életének, valamint arra is, hogy a himbálózó félholdat legalább észrevették és amíg elszalasztottak valakit a legközelebbi kegytárgykereskedésbe rózsafüzérért (számlára), addig is dolgoztak.

Magyar Idők

Ókovács Szilveszter főigazgató: a tematikus évadban olyan darabokat fognak bemutatni, amelyek mélységében foglalkoznak a kereszténységgel. Nem csupán bibliai történetek ihlette primer művek tartoznak ebbe a körbe, hanem a kereszténységet éltető vagy vele egyúttal vitázó darabok is, mint pl. Wagner Tannhäusere. Az évadot 2020 májusában egy szintén keresztény tematikájú fesztivál zárja majd, „megágyazva” az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusnak, amelyet Budapesten rendeznek 2020 szeptemberében.

Egy éve kezdődött az Operaház felújítása és korszerűsítése. A tervek szerint az Andrássy úti épület hivatalosan 2019 őszén nyílhat meg ismét, ám már májusban szeretnék ott rendezni a mostani évadot záró májusi Puccini-operafesztivált – mondta el Ókovács Szilveszter.

888.hu

Az ellenzéki pártok áprilisban elszenvedett csúfos kudarcát követően a kormánypártisággal nehezen vádolható Medián egy érdekes felmérést tett közzé, amely a pártpreferenciával rendelkező biztos szavazók korát vizsgálta. Az évek óta hallható ellenzéki propaganda ellenére kiderült, hogy a Fidesz a legnépszerűbb párt a fiatalok, az idősek, a középkorúak, a házasok, a nők és a férfiak körében is mind százalékos arányban, mind számszerűsítve.

Ezzel pedig meg is dőlt az a mítosz, miszerint a kormánypárt hadilábon állna a fiatalok körében.

De miért ilyen népszerű az immár harmadjára is kétharmadot szerző nemzeti kormány a 18-29 korosztály számára? A válasz többek között kiderül az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleményéből is, amely tökéletes összegzést tett közzé arról, miként becsülik meg a magyar fiatalokat.

Ugyanis folyamatosan bővítik azon támogatások, lehetőségek körét, amelyek a fiatalok továbbtanulását, családalapítását, otthonteremtését, nyelvtanulását, elhelyezkedését segítik. Éppen ezért a gazdaság dinamikus növekedésének, a béremeléseknek és a munkahelyteremtéseknek köszönhetően a magyar fiatalok előtt stabil és tervezhető jövőkép áll.

Bréking nyúz, augusztus 11. – Tudósítás a másik valóságból

0

A svédekkel hadakozik a Magyar Idők, mondván „Nagyon várják hazánk elítélését”; a Pesti Srácok is jól vigad, mert „Orbánék végre kisöprik a genderagitátorokat az egyetemekről”; a 888.hu pedig irigykedett egyet: Mohamed migráns családja havonta 5239 eurót kap Németországtól.

Magyar Idők

„Niclas Trouvé, Svédország budapesti nagykövete már várja, hogy az Európai Bíróság folytassa az eljárást hazánk ellen a civiltörvénnyel kapcsolatban. A svéd diplomata szerint teljesen törvényes a Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa által támogatott szervezetek finanszírozása, és ezeket az NGO-kat nem szabadna korlátozni tevékenységükben.” (…)

„A magyar kormány a svéd választási kampány részének tekinti, hogy a szociáldemokrata-zöld kormány vezette skandináv ország is beszállt abba a perbe, amelyet Magyarország ellen indítottak a civiltörvény miatt. Az Európai Bíróság várhatóan 2019 közepén dönthet a tavaly nyáron elfogadott jogszabályról.”

Pesti Srácok

Szenzációként száguldott végig tegnap a hír a ballib sajtón: egy jobboldali újságíró, nevezetesen Bencsik Gábor nem ért egyet a gender-képzés betiltásával. Atyaég, a jobboldali Bencsiknek önálló véleménye van, ami eltér a jobboldali kormányétól! – olvastuk a sorok közé rejtett sikongást. Kedves ellenzékünknek ennyi fogalma van a véleményszabadságról. Vagy ennyi se. A gender-kuruzslók egyetemekről való kitiltása egyébként nagyszerű fejlemény, csupán az a kérdés, ki és miért engedte be őket oda? (…)

Egy viszonylag friss példa: Pető Andrea, a Soros-egyetem genderagitátora néhány napja a HVG-nek – valamiféle felmérésre hivatkozva – arról áradozott: azok a gyerekek, akiket egynemű „szülők” nevelnek fel, nemhogy nem sérülnek – épp ellenkezőleg, bizonyos képességeik (nyitottság, rugalmasság) fejlettebbek lesznek, mint azoknak, akik hagyományos családban cseperednek föl…

Pető és bűntársai tehát már itt tartanak: az a legjobb a gyerekeknek, ha homoszexuálisok nevelik őket, hiszen fejlettebbek lesznek… Józanabb korokban aki ilyesmiket hordott össze, azt kérdés nélkül diliházba csukták. Ma viszont katedrája van, interjúkat adhat, fiatalokat hülyíthet. Amúgy nem az a fő kérdés, helyes-e ledózerolni a gender tanszékeket (helyes) – hanem hogy ki és miért engedte eddig működni azokat!

888.hu

A történet főszereplője egy Mohamed nevű szír migráns, aki a 2015-ös bevándorlási hullámmal és egyedül érkezett Németországba.  Később aztán hozzá utazott Szíriából a felesége és 11 gyermeke is.

A 2020-ig németországi tartózkodási engedéllyel rendelkező Mohamed család, jelenleg Lipcsében tartózkodik. Menekültügyi ellátásként és a gyermekek után megkapott járandóságokként összesen 5239 euró, azaz 1.715.938 forintnyi jövedelme van a családnak minden hónapban.

Ezen kívül más jövedelmük nincs, mivel senki sem dolgozik a felnőttek közül. Mohamed Szíriában egy iskolai végzettség nélküli mezőgazdasági segédmunkás volt, most pedig munkanélküli Németországban. Saját elmondása szerint Németországban eddig hiába próbálkozott munkát találni, mert a német nyelvtudásának a teljes hiánya miatt már elküldték őt a postától és egy újságkihordó cégtől is.

Ennek ellenére a Mohamed család nem szenved hiányt semmiben, mivel a német állam által biztosított 5239 eurós havi jövedelemből még az 1220 eurós házbérleti díjuk kifizetése után is marad 4000 euró (1.288.000 forintnak megfelelő összeg). A család egyébként Lipcse belvárosában egy 220 négyzetméteres lakást bérel.

Bréking nyúz, június 9. – Tudósítás a másik valóságból

0

A kormánymédia behatóan és meglehetősen kárörvendve számol be a Jobbik válságáról; a Pesti Srácok lajstromba veszi a pártot eddig elhagyókat, a Magyar Idők pdig felteszi a kérdést: mit lépnek most azok a korábban szintén nemzeti radikális politikát képviselő politikusok, akik asszisztáltak Vonának a „hernyóvá váláshoz”.

Magyar Hírlap: Folytatódik a Jobbik szétesése

Toroczkai László csütörtök esti kizárása nyomán sorozatban lépnek ki a Jobbikból a párt új irányvonalában csalódott politikusai. A szakadás megállíthatatlannak tűnik, a távozók közül többen jelezték, részt vesznek a Toroczkai által létrehozandó Mi magunk zászlóbontásán.

(…) Ugyancsak a Facebookon jelentette be távozását Szőcs Norbert, a párt Baranya megyei elnöke, aki a pártvezetés “vállalhatatlan etikai döntésére.

Szintén kilépett a Jobbikból Fazekas Gabriella, aki 2010-ben a párt oktatási kabinetjének alelnöke és terézvárosi polgármester-jelöltje is volt.

Dobi Zsolt, a párt Csongrád megyei sajtófőnöke is úgy döntött, elhagyja a Jobbik kötelékét.

Az Origo úgy tudja, a pestszentlőrinci képviselők és a tagság jelentős része is a kilépés mellett tette le a voksát.

(…) Péntek késő délután Árgyelán János, Fejér, Győr-Moson Sopron és Veszprém megye regionális igazgatója is közölte, nem marad a pártban.

Hasonló döntést hozott Juhász Szilárd, Lőrinci önkormányzatának jobbikos képviselője is.

Devecser polgármestere, Ferenczi Gábor szintén jelezte, a jövőben már nem a Jobbik színeiben irányítja a települést, Ipacs Sándor, a Jobbik volt Baranya megyei elnök is kilépett. (…I

Magyar Idők: Élet a Jobbikon túl

(…) A Jobbikot ugyanis már jó ideje Vona Gábor kommunikációs „szakemberei” irányítják, ők határozzák meg a stratégiát, élükön a kalandos múlttal rendelkező Radnai Lászlóval, aki a pártállami időkben az NDK-ban próbált szerencsét, majd egy külkereskedelmi cég munkatársaként járt Nyugatra, ami csak politikailag megbízható kádereknek adatott meg.

Közben a radikálisokat karanténba zárták, Toroczkait maga Vona Gábor tiltotta el a nyilatkozattételtől, a pártvezetés többi tagja pedig annyira belebonyolódott a magyarázkodásba, hogy már ők maguk sem tudták, mikor nem mondtak igazat: 2010 előtt, közben vagy utána. Kérdés, mit lépnek most azok a korábban szintén nemzeti radikális politikát képviselő politikusok, akik asszisztáltak Vonának a „hernyóvá váláshoz”.

Az ásotthalmi polgármester kényelmes helyzetben van, mert közéleti színre lépése óta mindig ugyanazt mondja, a jövőben talán egy új párt vezetőjeként. Mert a Jobbikon kívül is van élet.

888.hu: Vajon ki lesz az MSZP új csődgondnoka?

A júniusban esedékes tisztújítás előtt néhány héttel a Medián rákérdezett a három legesélyesebb MSZP-elnökjelölt megítélésére, és a válaszok azt mutatják, hogy nagyon szoros a verseny, gyakorlatilag hibahatáron belüli a különbség Kunhalmi Ágnes és Mesterházy Attila között.

(…) Mesterházy 2010-ben az MSZP-t, 2014-ben pedig a baloldali összefogást vezette a totális kudarcba. Ezért érdekes, hogy bár 2014-es visszavonulása után Mesterházy veszített a népszerűségéből, de egy korábbi Medián-felmérés szerint az előző elnökök közül még mindig őt tartanák a vezető pozícióra legalkalmasabbnak.

Kunhalmi Ágnes politikai alkalmatlanságát ismerve, csak imádkozhatunk azért, hogy őt válassza az MSZP kongresszusa a párt elnökének. Legalább gyorsan véget érne – még 2022 előtt – az MSZP haláltusája. A komcsi utódpárt megszűnése nemcsak történelmi elégtétel lenne, de megkönnyebbülés is a magyar közéletnek.

Bréking nyúz, 2018. április 27. – Tudósítás a másik valóságból

0

A német nyelv háttérbe szorulása miatt aggódik az Origo. Nem is akárhol, hanem a német börtönökben. 888.hu megírta, hogy hogyan „támadták Magyarországot Európa hóhérai”. A Pesti Srácok bemutatja a “fertőző rohadt almát”.

Origo: Idegen nyelvvé vált a német a németországi börtönökben a migránsok miatt

A németországi börtönökben fokozatosan nő a migránsok miatt az államnyelvet nem beszélők aránya. Ennek következtében tolmácsokat kell alkalmazni.

Horst Hund, a börtönőrök bizottságának az elnöke szerint a felmérések alapján

a Hamburgban fogvatartottak körében 58% a migráns hátterűek aránya, Berlinben ez 47%, Bajorországban pedig 42,3%

– közölte a Berliner Morgentpost című lapban.

A bajor tartományban 2012-ben a börtönbüntetésüket töltőknek még csak a 30,2%-a volt nem német etnikumú.

A külföldi elítéltek száma a 2015-ben kezdődő migránshullám után nőtt meg jelentősen.

888.hu: Így támadták Magyarországot Európa hóhérai

Ők azok, akik szerint Magyarországon egyértelműen fennáll az uniós értékek súlyos megsértésének kockázata, így indokolt az alapszerződés hetes cikke szerinti jogállamisági eljárás megindítása.

A heves indulatoktól hangos ülésen számos európai hóhérpolitikus élesen bírálta a magyarok által elsöprő többséggel megválasztott nemzeti kormányt és Magyarországot.

(…) Egyedül a lengyelek álltak ki a magyar nép mellett

Marek Jurek, az Európai Konzervatívok és Reformerek frakció képviselője arról számolt be, hogy olyan ügyekben állítják pellengérre a magyar kormányt, amelyek sok más tagállamban is problémát jelentenek. Példaként a kisebbségi jogokat hozta fel, miközben szerinte Magyarországon többet tettek a romák helyzetének javítására, mint számos más európai országban.

Pesti Srácok: “Fertőző rohadt alma” – Soros zsoldosai írták az Orbán-ellenes nyílt levelet Merkelnek

Soros György zsoldosainak, ideológiai szekértolóinak és a milliárdos spekulánshoz több szállal kötődő embereknek a tucatjai írták alá azt az Angela Merkelnek írt Orbán- és magyar kormányellenes nyílt levelet, amelyben a nagyon “független” akadémikusok, újságírók és aktivisták azzal vádolták meg a német kancellárt, hogy “bűnrészessé válik a magyar demokrácia leépítésében” – nézett utána a PestiSrácok.hu. Kiderítettük, a nyílt levél kétszáz dühös aláírójából valójában mindössze 94 mondhatja el magáról, hogy független, a többiek jól ismert Orbán-kritikusok, egy részük pedig egyértelműen Soros György embere. Az Angela Merkelt kérdőre vonók között a 444.hu-t kiadó cég igazgatótanácsi tagja, a prágai Soros-alapítvány korábbi programigazgatója, Maria Nemcova is felbukkan, de a CEU-ról is jól ismert figurák, sőt nyílt drogliberalizálók, a pedofília kriminalizálását elutasító uszítók is beszálltak a Soros-buliba.

A Fidesz újabb kétharmados választási győzelme után egy héttel tette közzé a Politico című brüsszeli politikai lap azt a kétszáz akadémikus, újságíró, értelmiségi és aktivista által aláírt nyílt levelet, amelyben Angela Merkel német kancellárnak címezve az áll, hogy a politikus “bűnrészessé válik a magyar demokrácia leépítésében, bűnrészessé válik a csendben, tétlensége pedig az antidemokratikus és antiszemita erők hatékony szövetségessé teszi”. A levél szerzői számon kérik Merkelt, amiért nem ítélte el “Orbán antiszemita megnyilvánulásait”, sem “a demokratikus intézményekre mért támadásait”, inkább gratulált neki a választási győzelemhez.

Bréking nyúz, április 15. – Tudósítás a másik valóságból – RENDKÍVÜLI KIADÁS

0

Rácáfolva a kormányhű sajtó által napok óta zsolozsmázottakkal (mármint hogy Soros zsoldosai majd szétverik a várost), békésen, atrocitások nélkül – igaz, óriási rendőri készültség mellett – zajlott le a szervezők szerint százezres szombati kormányellenes tüntetés Budapesten. A valóság ezúttal sem zavarja a kormányt és a hozzá hű médiát. Elég vérszegényre sikeredett azonban a pocskondiázás – ami nem véletlen, hiszen a nagy tömeg békésen oszlott szét a rendezvény után. Nem is vezető cikként foglalkoznak a gigademonstrációval. De lássuk csak, hogyan kezeil ma reggel a tegnapi tüntetést!

 

MTI: Rogán Antal: Soros György pénzéből szervezte a szombati tüntetést a hálózata

A szombati tüntetés nem magánkezdeményezésből, hanem a Soros-hálózat szervezésében és Soros György pénzéből jött létre, mert valójában ő az, aki nem tudja elfogadni a múlt heti választás eredményét – mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. “Politikai bolhacirkusznak” nevezte a tiltakozásokat és hangsúlyozta, hogy

a kormány erős felhatalmazást kapott az EU, az ENSZ vagy épp Soros György törekvéseivel szemben.

Origo: Így tüntettek: Tort ült a szánalmas nevetségesség és az antidemokrácia

Miközben a Kossuth téri tüntetésen minden felszólaló névleg a demokrácia mellett állt, sikerült egy teljesen antidemokratikus és a nyugat-európai jogállami megoldásokkal szembe menniük. A demonstráció szervezőinek ezenkívül sok újat nem sikerült prezentálniuk, mivel ugyanazokat az üres frázisokat hallhattuk tőlük, amikkel 2010 óta próbálnak sikereket elérni. Egy célt azonban elértek. Együtt masírozott három totálisan megbukott pártvezér: Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor. Nem beszélve a nőverésbe belebukott Juhász Péterről, aki egy papírdobozzal császkált fel-alá és szokásához híven pénzt tarhált.

A szervezők egyébként, úgy tudjuk, megijedtek az országos felzúdulástól, és Soros kiskatonája, Gulyás Márton arra kényszerült, hogy végül lemondja a Hamburgot felgyújtó, szélsőbaloldali vendég- , vagy még inkább bértüntetőket.

Magyar Idők/Echo TV: Kordonrángatás és buli az Oktogonon a tüntetés után

A szombati kormányellenes tüntetés hivatalos vége után a várakozásoknak megfelelően nem ért véget az este néhány résztvevőnek – írja a Magyar Idők. Egy csoport a Kossuth téren maradt, rángatták a kordont, a kormány mellett többen a rendőröket kezdték szidalmazni, az első sorokban több Jobbik feliratú pólós embert lehetett látni. Később néhány tüntető beült a kordon mögé, szemben a rendőrökkel. Mások a Nagykörút felé vették az irányt, ahol a már megszokott „bulihangulat” uralta a légkört. Ebből a csoportból többen a Hősök tere irányába fordulat az Andrássy úton, ahol a Fidesz székháza volt az úticéljuk.

888.hu: Gyurcsánnyal, Lendvaival, Bajnaival és Vonával követelték a szavazatok újraszámolását a “civilek”

A választásokon nagyot bukó ellenzék szinte összes ismertebb arca kint volt szombaton Budapesten. A Facebookon szervezett eseményre 38 ezren jelezték vissza hogy ott lesznek, és 100 ezernél is többen érdeklődtek iránta. Ennyien biztosan nem voltak, de a Kossuth tér kétségtelenül megtelt emberekkel.

A Kossuth téren az ismert móka zajlott, ligetvédőkkel, unalmas rigmusokkal és Lukácsi Katalinnal, szóval volt minden, amit az elmúlt években megszokhattunk. Talán újdonság volt a viszonylag sok angol transzparens.

Este nyolcig atrocitás nem történt, békében zajlott a megmozdulás.

Ripost: Gulyás Márton behívta a Soros-rohamosztagot: Törni-zúzni akarnak Pesten! Ők gyújtották fel Hamburgot

Nem tévedés, a Ripost címlapján még mindig ez a tüntetést beharangozó korábbi anyag szerepel. Egy szó, annyi sem arról, hogy ez elmaradt – sőt, még csak annyit sem tettek meg, hogy lejjebb csúsztassák a cikket.

Bréking nyúz, április 14. – Tudósítás a másik valóságból

0

Nehéz olyan vezető cikket találni a kormányhoz hű propagandalapokban, amely ne jelenne meg közül legalább háromban. A lapkészítők még azt a fáradtságot sem veszik, hogy megváltoztassák a címeket – így találkozunk minimum háromszor azzal a címmel, hogy „Gulyás Márton behívta a Soros-rohamosztagot: Törni-zúzni akarnak Pesten! Ők gyújtották fel Hamburgot”, vagy hogy „Dokumentumok bizonyítják: Soros beavatkozik több ország belügyébe”. De lássuk az ínyencségeket!

Origo: SorosSorosSoromigránsSorosSorosAnarchiaSorosSorosTüntetésSoros

Nem mondhatni, hogy nagyon változatos tematikával és ötletes címekkel operálna az Origo, amelynek címlapján összesen 21 alkalommal olvasható Soros neve és/vagy a szombati tüntetés elleni hisztériakeltésre uta szó és/vagy menekültre célzó kifejezés. Ez a szombat délután 15:50-kor rögzített állapot. A címek között is találni gyöngyszemeket, rögtön a vezető anyagé, amely az esti tüntetés előtt órákkal megelőlegezi a balhét, hiszen a következőt írja:

A nagy  választási vereség után őrjöngenek Soros hívei, feldúlnák a várost

De van még több olyan cím, amely dobogós helyet érdemel, például a következő:

Gulyás Márton behívta a Soros-osztagot: Törni-zúzni akarnak Pesten.

Ami pedig ezeknek a cikkeknek a tartalmát illeti – nos, azok vetekszenek a címmel. Éppen annyira elrugaszkodtak a valóságtól, mint azok, s pontosan ugyanúgy direktben vádaskodnak, keltenek gyűlöletet, szidalmaznak …. s a kemény kifejezéseket lehetne még sorolni.

Álljon itt példaként egyetlen idézet a Szélsőbaloldali erőszakhullámra számíthatunk Sorostól Budapesten címmel futó cikkből, amely a tavalyi hamburgi G20 kapcsán tartott szélsőséges tüntetéseken történteket ecseteli élvezettel:

„A Soros-birodalom katonái és kitartottjai azért tekintik Hamburgot mintának, mert a város lakossága megegyezik Budapestével, mindkét településen nagyjából 1,8 millió fő él, így könnyen lehet a német kikötővárosban már egyszer sikeresen végrehajtott forgatókönyvet alkalmazni.”

Pesti Srácok: Százezredszerre tüntiznek a bukott ellenzéki pártok csalódott szavazói

Úgy tűnik a szép idő ellenére ismételten elkezdődik Magyarországon a tüntetés-szezon, amelynek szombati nyitóelőadását a szervezők szerint is már színházi dramaturgok készítik elő. Az alaptéma sem sokat változott, azaz a demokráciát védik, de ezúttal a bukott ellenzéki pártokat nem engedik fel a német szocik által kitömött Diákparlament tüntetés-szervezői, inkább olyan méltán híres demokrata-anyákra bízzák a gyújtó hangú beszédeket, mint Hernádi Judit, a Heti Hetes első megtűrt női szereplője. Reméljük a csalódott tüntetők megkímélik a Belváros kukáit, és hagyják közlekedni éjfél után a villamost a körúton. A tüntetésen a PS-videóstáb és tudósítónk is ott lesz, cikkben és moziban is beszámolunk az eseményekről – ígéri a Pesti Srácok

888: Itt a megfejtés: Simicska ezért záratta be a Magyar Nemzetet

Simicska Lajos miután hadrendbe állította a Magyar Nemzetet, de sajnos az nem hozta a várt eredmény, ezért a választások másnapján fogta magát, fittyet hányva az “újságírói” bőrbe bújtatott jobbikos propagandisták életére kirúgta őket a ge…be. A “kollégák” most szomorúak, nem értik, hogy mi történt velük, pedig a helyzet sokkal egyszerűbb, mint hinnénk – írja a 888.hu, amely nem is titkoltan kárörvendően fogadja a lap bezárást.

A portál cikke szerint Simicska arra készült, hogy majd kormányra jutva a Jobbik megfizeti neki azt a végtelen sok pénzt, amit a propagandájába vert. Tudniillik, hogy a Nemzet évi 500 millió mínuszt termelt, a Hír Tv meg egyebek valószínűleg ennél is nagyobbat. Egy percig sem úgy tekintett a Magyar Nemzetre, mint egy újságra, mint egy független, újságírói műhelyre – írja ez „független” portál, hozzátéve: csak a bosszúja egyik eszköze volt a 80 éves lap.

Az újságírói pedig parasztok voltak, egy olyan táblán, ahol egyedül Simicska a vezér (001), a többiek, vonagáborostól, györgyzsomborostól egészen laknerdávidig mind-mind feláldozható fogyóeszközök.

 

 

Bréking nyúz, március 18. – Tudósítás a másik valóságból

0

Karácsony bevándorláspárti szövetségeseket keres küldölfön, a tisztességes volt jobbikosok a Fideszre szavaznak, a rezsicsökkentést eltörölné az ellenzék, Svádországban ma már nem jó élni a menekültek miatt – ezt mind megtudhatjuk az alternatív valósg médiájából.

 

Origo: Ezért utazik Karácsony Gergely Brüsszelbe

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje külföldön bevándorláspárti szövetségeseket keres – emiatt utazik kétnapos látogatásra Brüsszelbe az Origo cikke szerint. Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselőt idézve a portál azt írja, hogy Karácsony Gegely az elmúlt napokban Bécsben járt, és találkozott a volt szociáldemokrata osztrák kancellárral, Christian Kernnel, azzal a politikussal, aki egyértelműen bevándorláspárti, és támogatta a kötelező kvótát.

Brüsszel az ellenzéktől azt várja, hogy fogadja el a kvótát, a magyar emberek viszont ezt nem akarják, a Fidesz-KDNP pedig nem fogja hagyni – szögezte le Hollik István.

888.hu: Volt jobbikos: akinek a nemzet sorsa számít, az a Fideszre szavaz

Borbély Attila Zsolt politológus Echo TV-ben mondott beszéde ismét felkavarta a baloldali párt (Jobbik) életét, hiszen emlékeztette egykori társait hogy ráléptek az árulás útjára – írja a 888.hu.

Borbély Attila Zsolt politológus korábban a Jobbik Európai Parlamenti képviselő-jelöltje, illetve az egykor jobboldali párt nemzetpolitikai kabinetjének vezetője volt. Azonban érthetően a politológus sem nézte jó szemmel, hogy Vona és pártja nem szavazta meg a betelepítési kvóta elutasításáról szóló népszavazást követő alkotmánymódosítást és ezért – sok más értelmiségivel együtt – hátat fordított a Janus-arcú pártelnöknek. Pedig Vona akkor még a nemzetárulási sorozata elején járt. Borbély most kemény szavakkal érvelt a Fidesz-KDNP-re történő voksolás mellett.

“Aki ezen a választáson az ellenzéki káoszra szavaz és nem pedig a Fidesz-KDNP szövetségre, mondom én ezt, aki még sosem szavaztam a Fideszre, azzal vagy nagyon komoly intellektuális problémák vannak, vagy erkölcsi gondok, és pedig az, hogy nem a nemzet sorsa számít neki.”

Pesti Srácok: Németh Szilárd: a rezsicsökkentésről kezdeményezett vitanap egy hazug kampányakció

A Fidesz szerint az ellenzék által a rezsicsökkentésről kezdeményezett parlamenti vitanap “egy kétségbeesett és hazug kampányakció” – írja a portál Németh Szilárdra, a Fidesz alelnökére hivatkozva, aki a közmédiának nyilatkozva azt mondta: az ellenzék most ugyan beszél a rezsicsökkentésről, de amikor kormányon voltak, akkor ennek az ellenkezőjét cselekedték, folyamatosan emelték a megélhetési költségeket.

„A baloldal mindig mást mond ellenzékben és mást cselekszik kormányon”

– értékelt a politikus, emlékeztetve, hogy a baloldali kormányok alatt tizenötször emelték a lakossági gáz árát, holott korábban azt ígérték, hogy nem lesz gázáremelés. Németh Szilárd utalt arra is, hogy akik most “fűt-fát ígérnek”, azok egyetlen egy rezsicsökkentéssel kapcsolatos törvényt sem szavaztak meg. „Gyurcsány, Karácsony és Szél Bernadett ezek közé a hazugok közé tartozik” – mondta a kormánypárti politikus. Ha az ellenzék hatalomra kerülne, eltörölné a rezsicsökkentést, hiszen ők sosem a magyar családok érdekeit szolgálják – jelentette ki a Fidesz alelnöke.

Magyar Hírlap: Újabb svédországi magyar hívta fel a figyelmet a migránsválságra

Szirányi László a hetvenes években érkezett Göteborgba, szerinte azóta jelentősen romlott a helyzet, elsősorban azért, mert míg annak idején a svéd kormány azért fogadott bevándorlókat, mert szüksége volt a munkaerőre, most már politikai haszonszerzés céljából fogadják be „orrvérzésig” a migránsokat. Ma már mindenki tudja, hogy vannak olyan városrészek, amelyeket kerülni érdemes – írja a híradó.hu. A férfi véleménye szerint a szocialisták és a szociáldemokraták támogatják a mostani migránshullámot, mert abban bíznak a kormányzó pártok, hogy a befogadáspárti politikájuk több szavazatot hoz majd a konyhára.

A férfi szerint a svéd társadalom megosztott: míg korábban inkább a közös célok jellemezték a svédeket, most már mérlegelik, hogy vajon merjenek-e beszélni valakivel, vagy sem. Úgy gondolja, hogy az újonnan érkezettek integrációja sem zökkenőmentes:

rengeteg közöttük az analfabéta, és munkalehetőséget sem kínál nekik a kormány, viszont kapnak szociális juttatásokat.

Egy göteborgi elővárosi negyed komoly tartozásokat halmozott fel, mert a rengeteg újonnan érkezettnek új kórházat kellett építeni, miközben a többségük munkanélküli.

Bréking nyúz, február 17. – Tudósítás a másik valóságból

0

Az ellenzéki sajtó szerint a fideszesek a kisgyerekek vérét isszák, az Origónak viszont azt sikerült kiderítenie, mitől vált „agresszív nőverővé” Juhász Péter. A DK-s Niedermüller Péter – mint azt a kormánypárti sajtó ma szenzációként tálalja – „tartozásokat hátrahagyva menekült Berlinből”. S a végére maradt a legmegnyugtatóbb: a kormány megvéd minket, magyarokat az ENSZ-től.  

 

Pesti Srácok: Az ellenzéki sajtó alapján már kisgyerekek vérét is isszák a fideszesek

“Az ellenzéki sajtó nyolc éve úgy működik, hogy a kormánytagokat, fideszeseket uszító jelleggel támadja, a baloldali, ellenzéki politikusokat pedig mentegeti, megmagyarázhatatlanul védi még a kínos ügyekben is” – jelentette ki a PestiSrácok Polbeat című műsorában Lánczi Tamás, a Figyelő főszerkesztője, a Századvég vezető elemzője, a Politikai Elemzések Központjának igazgatója. Lánczi Tamás szerint Juhász Péter nagyon durva dulakodásos ügye is a baloldali sajtót leplezte le, felháborító, amit a haladó, progresszív médiumok művelnek.

Kunfalvi Nóra, a Figyelő újságírója, Stefka István és Szarvas Szilveszter kérdésére nyomatékosította, nőként őt mélységesen felháborítja a Juhász-ügy és ha csak egy szelete is igaz a vádnak, akkor Juhász Péternek nincs helye a magyar közéletben. “Senkinek nincs helye, aki ilyet tesz” – tette hozzá Kunfalvi, akinek a nevét nem találjuk a lap internetes változatának az impresszumában, s ha nem tévedünk, ő a TV2 Tények című műsorának elhíresült lejárató jellegű riportjait készítő volt munkatársa.

A Polbeatben arról is szó volt, hogy van-e az ellenzék kezében atombomba a Fideszre és mi lesz április 8-a után.

Lánczi Tamás leszögezte, az ellenzéki sajtó nyolc éve uszító jelleggel támadja a kormánytagokat, fideszeseket, akiknek nem hogy kastélyuk van, de kisgyerekek vérét isszák…

A teljes műsor itt nézhető meg.

888:  Tartozásokat hátra hagyva menekült el Berlinből a DK politikusa

Jelentős tartozásokat hagyott maga mögött Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció politikusa, amikor egyik pillanatról a másikra lelépett a berlini Humboldt Egyetemről. Az ügy miatt a berlini Humboldt Egyetem egy meglehetősen felháborodott hangvételű levelet küldött szét a világ számos tudományos intézetének, amelyben Niedermüller Péter érthetetlen viselkedésére hívta fel a társszervezetek figyelmét – írja az Origo )s a kormánypárti sajtó jelentős része).

A levelet Wolfgang Kaschuba professzor, az Európai Néprajzi Intézet vezetője, valamint Rolf Lindner professzor írta. Ezen a helyen dolgozott – közel tíz éven át – Niedermüller Péter is, majd 2004 decemberében csak úgy egyik napról a másikra eltűnt.

Állítólag tehát Niedermüller Péter jelentős adósságokat hátrahagyva, bejelentés nélkül távozott Berlinből. Mindezt pedig azzal próbálta elsimítani, hogy az egyetem felé olyan információkat juttatott el, amelyek szerint ő súlyos beteg”.

Origo:  Kiderült, miért ilyen agresszív a nőverő Juhász Péter

A „Juhászfigyelő” nevű Facebook-oldalra feltöltött videó sok mindent megmagyaráz a közvélemény számára – legalábbis az Origo szerint. Ebből megérthetjük, hogy minek köszönhető, hogy Juhász Péter az Együtt elnöke láthatóan frusztrált, erőszakos, agresszív (és persze egész életében sikertelen) ember, aki, mint utóbb kiderült, a saját feleségét is megverte, bezárta és pokollá tette a közös életüket.

A videó felidéz számos olyan nyilatkozatot, amelyen Juhász beismeri, hogy több esetben fogyasztott különféle kábítószereket, különösen marihuánát.

A felvételen látható Csernus Imre, pszichiáter is, aki beszámol arról, hogy a sokéves füvezés teljesen torzítja, kifordítja a személyiséget. Vagyis nyilvánvalóan Juhász is a drog miatt vált ennyire agresszívvá: eldrogozta az agyát.

hirado.hu: A Fidesz harcolni fog az ENSZ migrációs csomagja ellen

A Fidesz úgy látja, hogy az ENSZ migrációs csomagjából visszaköszönnek a „Soros tervből” már jól ismert javaslatok – közölte Hidvéghi Balázs. A Fidesz szóvivője elmondta: azt üzenik az ENSZ-nek, hogy a magyar emberek nem kérnek a terroristákból, a migrációt szervező civilekből és elutasítják az ENSZ migrációs csomagját. A Fidesz pedig a magyar emberek mellett áll – tette hozzá.

A migrációs csomagból Soros György gondolkodásmódja tükröződik: miszerint a migráció jó dolog, minden országnak vállalnia kell egy betelepítési programot és ennek szervezésébe be kell vonni civil szervezeteket – sorolta.

Pont ez az „őrült gondolkodásmód” vezetett oda, hogy az elmúlt években több ezer potenciális terrorista jött Európába, ami veszélyezteti az európai emberek biztonságát – hangsúlyozta Higvéghi Balázs.

Bréking nyúz, 2017. december 30. – Tudósítás a másik valóságból

Nem tétlenkedtek ma sem az alternatív valóság médiaképviselői – akadt ma is olvasni- és látnivaló bőven. Politika, szex, hobby – sokminden terítékre került.

 

Népszavazási kezdeményezés Gyurcsány Ferenc ellen

Népszavazást kezdeményezett Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője arról, hogy ne szavazhasson Magyarországon az, aki magyar állampolgárokat veretett meg és a határon túli magyarok ellen buzdított, ennek pedig nem viselte a következményeit.  A népszavazási kezdeményezés egyértelműen Gyurcsány Ferencről szól és válasz a bukott miniszterelnök népszavazási kezdeményezésére, amellyel ki akarja zárni a szavazásból a határon túli magyarokat.

Bencsik András a Facebookon tette közzé, hogy a választási iroda befogadta a népszavazási kezdeményezést: „Az óév utolsó napjaiban, egészen pontosan december 21-én a Nemzeti Választási Iroda befogadta országos népszavazási kezdeményezésemet, ami a http://www.valasztas.hu/2017.-evi-orszagos-nepszavazasi-kez… oldalon megtekinthető. Ez lett a 132. a benyújtott kezdeményezések körében, és így szól:

„Egyetért-e Ön azzal, hogy ne szavazhasson az, aki Magyarország miniszterelnökeként a magyar állampolgárokat megverette, a határon túli magyarok ellen buzdított, és nem viselte ennek következményét?”

Megállapodást kellene kötni szex előtt

Törvénymódosításra készülnek Svédországban – tudta meg a TV2 hírműsora, a Tények. A jogszabály szerint egyértelmű beleegyezését kell adniuk majd a férfiaknak és a nőknek, ha szeretkezni akarnak egymással. Amennyiben megszavazzák a törvényt, már jövő év júliusától életbe léphet a jogszabály.

A Tényekben elhangzott információkkal az Origo is foglalkozik kiemelve: a megállapodás minden svéd állampolgárra vonatkozik, arra, aki egyéjszakás kaland részese, de arra is, aki a vele már régóta együtt élő házastársával készül szexre. Ezzel szeretnék megakadályozni a nemi erőszakot.

A Tények úgy tudja, hogy szó szerint kell érteni a megállapodást. Egy papírt kellene kitölteni, amit minden, az aktusban résztvevő fél aláírna. Egy szakértő azonban azt mondta a Tényeknek, hogy

a megállapodás nem feltétlenül a legjobb megoldás, hiszen az aláírást adott esetben erőszakkal is ki lehet kényszeríteni, ha pedig megvan az aláírt papír, már nem lehet felelősségre vonni az erőszakolót.

 

Szerezd meg Te is: jönnek az észak-koreai ballisztikus rakéta-bélyegek

Annyira sikeres volt rakétakilövési szempontból a 2017-es év Észak-Korea számára, hogy ezt minden lehetséges módon meg akarják ünnepelni. Az egyik mostani ötlet szerint a postán feladott csomagokat most már a Kim Dzsong Unt ábrázoló bélyegek mellett már különböző, a rakétákat ábrázoló darabokkal is el lehet küldeni – írja a 888.hu, amely arra biztatja az olvasóakt, hogy szerezzenek ebből a sorozatból.

A bélyegeken a Hwasong-15 ballisztikus rakéta látható, amivel a phenjani tájékoztatás szerint akár Washingtont is elérhetik. Az észak-koreai post tájékoztatása szerint méltó módon akarták megünnepelni a kísérleteket, így a speciális bélyeggel kedveskednek a vezetőnek.

A portál belinkeli azt a twitter üzenetet is, amely a bélyeget is bemutatja.

 

„Aki a választók szemébe hazudott, az tehertétel a baloldalnak”- így oltotta egymást az MSZP és a DK 2017-ben

„Karácsonyhoz – nem Gergelyhez, hanem az ünnephez – közeledve úgy tűnik, a Szentlélek a ballib képviselőket is megszállta: a Magyar Szocialista Párt és a Demokratikus Koalíció elnöke ugyanis az ünnep előtt néhány nappal közölte, pártjaiknak sikerült megállapodniuk a választási együttműködésről. A bejelentés aligha ért váratlanul bárkit is. Az egész éves – látszat- civódás ellenére ugyanis több olyan jel is volt, amely erre a forgatókönyvre utalt: például Lendvai Ildikó, az MSZP programtanácsának elnöke már januárban az összefogást sürgette. Burány Sándor frakcióvezető-helyettes márciusban kerek-perec megmondta, hogy egyeztetni fognak a DK-val. Nem sokkal később a pártelnök, Molnár Gyula beszélt arról a TV2-ben, hogy „a háttérben komoly szerepet szánna Gyurcsány Ferencnek”. A helyzet július végén vált egyértelművé,” – írja a portál, amely azt írja, hogy mindezek ellenére érdemes felidézni az MSZP és a DK sárdobálásait, már csak azért is, hogy lássuk,

néhány politikus igen könnyen változtatja véleményét, ha önös érdeke – értsd: parlamenti mandátum – úgy kívánja.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK