Bréking nyúz, 2018. szeptember 5. – Tudósítás a másik valóságból

0
1751
Fotó: Wikipedia Commons

Ki tudja miért pont ő, és miért pont most, de a Pesti Srácok Vitray Tamásra támadt. Nem is akárhogyan…  Pestiesen szólva, az sem semmi, ahogy a kormány hű katasztrófára szakosodott embere  igyekszik megvédeni a migráns nélküli helyzetben a migránsok miatt fenntartott rendkívüli állapotot. S persze Soros és az ő szervezetei… ő és ők sem hiányozhat(nak) a mai kormánypárti médiumból.

Pesti Srácok – Vitray Tamás különös kalandjai

„elvégezte a hírszerző iskolát, majd a Néphadsereg politikai tisztje lett” – ezzel az alcímmel támad neki Vitray Tamásnak Mező Gábor.

„Rákosi Mátyásék hatalomra kerülve kitalálták, hogy ideje kinevelniük a saját, tökéletes nyelvtudású hírszerzőiket. 1951-ben megalapították az Idegen Nyelvek Főiskoláját, ahová Vitray Tamás, még Neufeld Tamásként is felvételt nyert. Vitray végzősként elment a Honvédelmi Minisztériumhoz politikai tisztnek, az agitprop osztály hadnagya lett. Később leszerelt, majd megfordult a hírszerzés egyik fedőszervénél, a Chemolimpexnél, és a Magyar Kínai Népköztársaság nagykövetségén. Aztán jött a rádió, majd a tévé.

Története szerint végig szerencsés volt, és még az ÁVH-nak is nemet mondott. Megpróbálunk rájönni, valójában mi történhetett – indokolja a szerző a cikksorozat bevezetéseként.

Echo TV/Magyar Idők – Bakondi György: Soros civiljei mindent megtesznek, hogy Brüsszel megbüntesse Magyarországot

„A válsághelyzet meghosszabbítására azért volt szükség, mert az Európában uralkodó migrációs állapotok és az embercsempészet továbbra is fenyegeti Magyarországot” – nyilatkozta az ECHO TV Napi aktuális című műsorában Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója. Nincs nap, hogy ne történne tiltott határátlépési kísérlet: augusztus hónapban a szerb határszakaszon 489 illegális határsértőt fogtak el, emellett az ukrán és a román szakaszon is 13 esetben történt illegális határátlépési kísérlet.

A Helsinki Bizottság Stop Soros törvénycsomagot érintő kritikájáról úgy nyilatkozott: az, hogy a Soros György által finanszírozott civil szervezeteknek mi a véleménye a magyar határrendészetről, a mi általunk folytatott migrációs politikáról, azt eddig is tudtuk.

Most is láthatjuk, hogy az európai parlamenti képviselők körében milyen aktivitást folytatnak, hogy Magyarországot elítéltessék és a magyar emberek biztonságvágyát semmissé tegyék – fogalmozott.

Origo – Tíz Soros-szervezet indított durva kampányt Magyarország ellen

„Ez egy intézményesített bosszú Magyarországgal szemben, mivel a magyar kormányzat nem hajlandó behódolni a brüsszeli föderalistáknak”

– mondta ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász az Origónak azzal kapcsolatban, hogy az Európai Parlament a jövő héten veszi a napirendjére az úgynevezett Sargentini-jelentést. Orbán Viktor miniszterelnök szeptember 11-én az uniós képviselők előtt Strasbourgban felszólal majd a vitában, és kifejti a véleményét az egyértelmű hazugságoktól hemzsegő irománnyal kapcsolatban.

Időközben kiderült, hogy

tíz, Soros György bevándorláspárti spekulánshoz köthető szervezet kampányt indított Magyarország ellen, és azért lobbiznak az EP-képviselőknél, hogy szavazzák meg a jelentést.

Ezzel elindulhatna Magyarország ellen a 7-es cikk szerinti eljárás. Megnéztük, hogy a Magyarország  ellen kampányoló szervezetek kötődnek-e Soroshoz. Nem meglepő: kiderült, hogy igen, mindegyik.

A tíz szervezet az Origo szerint:
Az Open Society European Policy Institute
A Civil Society Europe
Az International Commission of Jurists
Az Amnesty International
Human Rights Watch
International Federation for Human Rights
Transport & Environment
Civilizáció 2017
Climate Action Network Europ
Reporters Without Borders

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .