Bréking nyúz, 2018. november 20. – Tudósítás a másik valóságból

0
1246

Sorosék miatt kellett elmenekülnie a volt macedón miniszterelnöknek, Bayer szerint Gyurcsány egy feketeöves gazember. Vajnának annyi, nekiment a fimmogulnak a PestSrácok

Profi népbutítás a Magyar Nemzeti Filmalapnál

„Áttörte a hallgatás falát a Magyar Nemzeti Filmalap történelemhamisító, nemzetgyalázó visszaélései körül Deák-Sárosi László filmesztéta, aki a szakma elismert tagjai közül elsőként szólalt meg a Hunyadi-film forgatókönyvének kiszivárogtatását követő botrányban. Deák-Sárosi a PestiSrácok.hu-nak elmondta: a kritikusok sem veszik észre, hogy az adófizetők pénzéből profi népbutítás folyik az Andy Vajna által vezetett Magyar Nemzeti Filmalapnál, külföldi segítséggel.

„A globálmarxisták teljesen uralják a rendszert, ravasz pszichológiai manipulációt alkalmaznak, pontosan tudják, hogy mit és miért csinálnak” – fejtette ki. Cikkünkben megszólal Poór István filmrendező is, aki a New York-i Egyetemen tanulta ki a szakmát, majd Hollywoodban élt húsz évig, ott működtetett színiiskolát. Elmondása szerint Andy Vajna személyesen söpörte le a Wass Albert regényéből, a Funtineli boszorkányból írt filmtervét, kijelentve, hogy Wass egyetlen műve sem kaphat nála támogatást, míg a Hunyadi-film katasztrofális forgatókönyvét író Hegedűs Bálint Poór forgatókönyvét javíthatatlanul rossznak minősítette.” (PestiSrácok: Az adófizetők pénzéből profi népbutítás folyik Andy Vajna filmalapjánál).

Gruevszki jó, Soros rossz

„Bevándorlásellenes álláspontja miatt buktathatták meg a hazánkban menedéket kérő macedón kormányfőt, Nikola Gruevszkit… A jobboldali politikus 2015-ben lezárta a balkáni útvonalat, majd hamarosan korrupciós vádak miatt tömegtüntetések kezdődtek ellene Macedóniában. Elemzői vélemény szerint a nyugati hatalmakat zavarta a macedón identitás építése, a görögökkel való megegyezés akadályozása és a migránsellenes hozzáállás Gruevszki politikájában.

Nikola Gruevszki korábban azt nyilatkozta, a Macedóniában működő nem kormányzati szervezetek (NGO-k) 90 százalékát Soros György pénzeli. Gyetvai Mária külpolitikai elemző szerint a macedón miniszterelnök megbuktatása így valóban az amerikai milliárdoshoz köthető.

Az utcai megmozdulások során ezen szervezetek mozgatták a tömegeket, amelyek nyomán 2016 januárjában a kormányfő kénytelen volt lemondani” (888: Sorosék állhatnak a macedón tüntetők mögött)

Balliberális revolversajtó

„A (volt) macedón miniszterelnök, Nikola Gruevszki Magyarországon nyújtott be menedékkérelmet. Ennek elbírálása folyamatban van. Ezt a teljesen normális ügymenetet a fékevesztett ellenzék és a szokás szerint bármiről bármit és bármikor összevissza hazudozó balliberális revolversajtó arra használja fel, hogy a legképtelenebb összeesküvés-elméletekkel álljon elő, és Orbán Viktort, valamint kormányát immáron azzal vádolja meg, hogy Putyin „csalta tőrbe” a Gruevszki-üggyel.Ennyit a Gruevszki-ügy „különlegességéről”, és persze arról, hogy egy Gyurcsány Ferenc nevű fekete öves gazember egy hete olyanokat írogat, miszerint Orbán egy „bűnözőt” bújtat, és hogy Orbán majd nem fog tudni elmenekülni.

Álmodik a nyomor… Amúgy pedig a legjobb, ha Gyurcsány befogja a száját, de tényleg, és örül, hogy szabadlábon beszélhet ostobaságokat.” (Magyar Idők: Gruevszki bűne)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .