Bréking nyúz, 2018. április 3. – Tudósítás a másik valóságból

0
1056

Altesti tájakra kirándult az egyébként politikusok lejáratására szakosodott Origo, nem nyilatkozó migránssal beszélgetett a köztévé, náci afgánokról adott hírt a Ripost, nem írta le Soros nevét a Magyar Hírlap, de mi enélkül is tudjuk, hogy kiről van szó.

Puncimustra az Origóban

Az Origo cikke szerint „a női nemi szerv nem egyforma, és egyik sem tökéletes. Egy intim gyantákat készítő kozmetikus öt csoportba sorolta a hölgyek intim fertályát, és leszögezte, egyáltalán nem az a leggyakoribb fajta, amiről eddig gondoltuk.”

Nem áruljuk el a titkot, a bizonyára sokakat érdeklő részleteket meghagyjuk intimitást kedvelőknek. Itt csupán jeleznénk, hogy az Origo még az ellenzéki politikusokat lejárató cikkeinél is fantáziadúsabban adott nevet a különféle nemiszerv-típusoknak. Szerintük létezik Barbie, Függöny, Duzzadt, Patkó, valamint Tulipán nevű vagina.

A többit az olvasó fantáziájára és bölcs belátására bízzuk. (Origo: A női nemiszerv öt típusa.)

Pedofil migráns, két feleséggel, gyerekekkel a Lokálban

A Lokál arról számol be, hogy „az M1 riportere Németországban egy olyan szír férfivel találkozott, aki két feleségével és hat gyerekével él együtt. Három évvel ezelőtt, a nagy bevándorlóhullám idején jutott el Németországba. Írni és olvasni még nem tud, egyelőre nem dolgozik, hanem segélyekből él. Azt azonban nem tudja pontosan, hogy mennyi pénzt kap. Az Ahmad nevű férfit többen is feljelentették már, ugyanis második felesége mindössze 13 éves volt, amikor összeházasodtak.

Ahmad és családja egy kétszintes házban él. A környékbeliek nem is sejtik, hogy a szomszédságukban lakó szír férfinak két felesége van. Az első feleség épp Ahmad hetedik gyermekével várandós. Ahmad nem akart interjút adni az M1-nek, de azt mondta, szívesen beszélget a velük. Éppen ezért az arcát nem mutatták a Híradóban”. (Lokál: Így él a pedofil migráns a két feleségével, gyerekeivel Németországban)

Náci afgán zaklatók, hamis személyivel a Ripostban

„A neuburgi rendőrség közlése szerint húsvét nagypéntekén este riasztották őket a szemtanúk, akik arról számoltak be, hogy egy fiatal lányt afgán migránsok zaklatnak. Abejelentést tevő járókelők azt is elmondták, hogy a banda több tagja is náci karlendítésekkel szórakoztatta magát. A kiérkező járőrök igazoltatni akarták a hét bevándorlót, ekkor derült ki, hogy az egyik 19 éves afgán személyi igazolványa hamis.” (Náci karlendítéssel fogadták a rendőröket a lányokat zaklató afgánok)

Az ősöktől örökölt ország megvédése a Magyar Hírlapban

„Ha a nemzeti, patrióta erők folytathatják a kormányzást, akkor folytatódik a dinamikus gazdasági növekedés, négy éven belül elérjük a teljes foglalkoztatottságot, minden évben tovább emelkednek a keresetek és a nyugdíjak, és csökkennek az adóterhek – ígéri Orbán Viktor, akinek szavait az elmúlt nyolc év kormányzati tettei és eredményei hitelesítik.

De újra és újra hozzáteszi, mindez csak akkor lehetséges, ha meg akarjuk és tudjuk védeni az őseinktől örökölt országot a más földrészekről érkező, más nyelvű, kultúrájú, életformájú idegenektől, és a bevándorlást – valójában az iszlám inváziót – támogató, szervező nemzetközi hálózatoktól, fizetett ügynökeiktől és itthoni csatlósaiktól. Vagyis ha Magyarország szabad, független és magyar ország marad.”(Faggyas Sándor: A tét)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .