Bréking nyúz, 2018. 10. 03. – Tudósítás a másik valóságból

0
859

Leszalámiznák a kormányt a haladók, Orbán igazi úszók mellett az angolnával is találkozott, a Migration Aid nem akarja, hogy a magyar anyák szüljenek.

 

Hardcore migrációklub

„A Migration Aidegy külön bejegyzéssel jelentkezett közösségi oldalán szerda reggel, egész pontosan egy cikket osztottak meg. Az időzítés és a témaválasztás minden bizonnyal nem véletlen, a cikk hangulata pedig tökéletesen megmutatja, milyen állapotban vannak a hardcore migrációklub tagjai…

…De itt az ideje, hogy tartós népességfogyás esetére is legyen túlélési koncepciónk, és ne arra az elmés fideszes felhívásra épüljön az ország sorsa, hogy “magyar nők, szüljetek”.

Tehát a Migration Aid szerint sokkal üdvözítőbb, hogy utánpótlásként más kultúrájú emberek jöjjenek az országba, minthogy a magyar családok gyerekeket vállaljanak. Az igazán szép gondolatmenet nem teljesen meglepő tőlük, hiszen egy Soros György által finanszírozott szervezetről van szó.” (Origo: Soros szervezete is üzent a magyaroknak a Soros-Sargentini jelentés vitája előtt)

A miniszterelnök úszókkal beszélgetett

„Orbán Viktor miniszterelnök a csütörtökön kezdődő budapesti úszó világkupára érkezett versenyzőkkel találkozott. Az eseményen ott volt Jakabos Zsuzsanna, Cseh László, de Eric, az angolna néven ismert Eric Moussambani is tiszteletét tette.

A sportolónak egyébként a 2000-es Sydney-i olimpia egyik, ha nem a legemlékezetesebb pillanatát köszönhetjük, aki a 100 méteres gyorsúszásban kis túlzással majdnem megfulladt, épphogy célba tudott érni. A miniszterelnök hosszan beszélgetett az úszókkal.” (Orbán Viktorral találkozott Eric, az angolna.)

A nyugati intervenciós erők megszállják az orbáni Magyarországot

„Nagyon beleszerettek az Európai Ügyészségbe a magyarországi haladók, hiszen amíg nincs rá mód, hogy nyugati intervenciós erők megszállják az orbáni Magyarországot, addig legalább korrupciós vádak révén elintézhetné a politikai úton kirobbanthatatlan Fidesz-KDNP-t. Az ellenzék legkiválóbbjai ezért a Széll Kálmán téren megkezdték az aláírásgyűjtést Magyarország csatlakozásáért.

Azt senki sem szavatolja, hogy a nemzetállamok fölött álló ügyészség nem lesz politikai leszámolások eszköze, de Lukácsi Katalin bízik benne, hogy az új szervezet elfogulatlanul és a nép érdekében fog ténykedni. Az üres bizakodásra pedig köztudottan érdemes jövőt építeni.

Az aláírásgyűjtés fő arcaként megjelenő Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőtől megkérdeztük, ő nem aggódik-e Magyarország szuverenitásáért az Európai Ügyészséghez vágyott csatlakozás és így az igazságszolgáltatásunk egy részének átadása miatt. Természetesen nem merül fel benne ilyesmi.” (PestiSrácok: Ha választással nem megy, akkor büntetőjogi módszerrel szalámiznák le a kormányt a haladók)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .