Bréking nyúz, 2018. 06. 26. – Tudósítás a másik valóságból

0
1171

Az Origo nagyon örül, amiért a magyar kommentelők kiosztottak egy holland politikust, Vajna Timi húga előbb fakanalat kapott, aztán jeggyűrűt, ráfázott a magát zsidónak álcázó nemzsidó migráns, legközelebb majd kétszer is meggondolja, hogyha nem zsidó, akkor ne tegyen úgy, mintha az lenne, a PestiSrácok bátran beleszáll a Magyar Tudományos Akadémiába.

Arcpirító demokráciázás és olaj a tűzre

„A Soros György embereként ismert holland politikus (Judith Sargentiniről van szó – a szerk.) Magyarországot szidalmazó jelentését elfogadták tegnap Brüsszelben, aminek nagyon örült, el is dicsekedett vele közösségi oldalán. Ismét arcpirító demokráciázásba kezdett a kétharmados többséggel megválasztott magyar kormánnyal szemben a senki által meg nem választott európai parlamenti képviselő: nem kellett volna, nagyon nem. Ezúttal is szembe jött vele a valóság, a magyar emberek egy emberként álltak ki Magyarország és a magyar kormány mellett, kommentfolyamot zúdítva a brüsszeli politikai elit képviselőjére. Immár harmadik alkalommal.

Mondani sem kell, hogy az arrogáns, pökhendi írás a feszült helyzetben olaj volt a tűzre, amit ezúttal sem hagytak szó nélkül a magyarok. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten – gondolhatták a magyar emberek, és kirobbantották immár harmadik alkalommal a magyar Facebook-forradalmat a brüsszeli politikai elit ellen. Magyar, holland és angol nyelvű hozzázólások egyaránt olvashatóak, a felhábordott magyarok egy emberként álltak ki Magyarország és a magyar kormány mellett, ismét egy végeláthatatlan kommentfolyamban. A magyar polgárok ismét csillagos ötösre vizsgáztak összetartásból, és az ország melletti kiállásból.” (Origo: Sargentini ünnepelni kezdte a Soros-jelentés elfogadását, a magyarok elrontották az örömét).

30 kilót fogyott a franciásan főző vőlegény

„Esküvőre készül Vajna Timi húga, Palácsik Lilla és 24 éves párja, Tamás. A fiatalok négy éve élnek együtt, és a fiatal modell-fotós 2016 karácsonya óta már menyasszony.

…Azt hiszem, tényleg óriási a harmónia köztünk. Mindent szeretünk együtt csinálni, például gyakran járunk moziba is. Legutóbb a Szerelembe gurulva című francia filmet láttuk, imádom az ilyen romantikus vígjátékokat, ráadásul ebben a kedvenc színészeink játszanak. Istenien szórakoztunk. A párom egy évig kint élt Franciaországban, ő szerettette meg velem a francia kultúrát és gasztronómiát. Gyakran főz nekem isteni finomságokat – mesélte a Lokálnak Lilla.

Tamás korábban az egyik főzőműsorban is szerepelt, és kifejlesztett egy saját étrendet is, aminek köszönhetően 30 kilót fogyott. A szerelmes pár már négy éve együtt él, 2016 végén, karácsonykor pedig Tamás megkérte Lilla kezét, aki gondolkodás nélkül igent mondott.

– Gyönyörű pillanat volt. Először ajándéknak fakanalakat adott, nevettünk ezen, de aztán odament a fához, ahol az egyik díszben lapult a gyűrű. Természetesen rögtön igent mondtam. Tervezzük, hogy összekötjük az életünket, de azt nem tudom, hogy pontosan mikor, és még nincs határozott elképzelésem a nagy napról – magyarázta Lilla, akinek az esküvőjéről természetesen nem hiányozhat majd testvére, Vajna Timi sem.”(Lokál: Esküvőre készül Vajna Timi húga, Lilla)

A liberálisok szerint a migránsok agysebészek

„A liberálisok által agysebészekké előléptetett migránsokról időközben kiderült, hogy felélesztik a legrégebbi német hagyományokat, amelyek a jó öreg antiszemitizmusban gyökereznek. Sima, mezei migránsok (tehát nem terroristák) Németországban, Franciaországban, Belgiumban és Hollandiában is hajtottak már végre halálos kimenetelű támadásokat a zsidók ellen.

Egy testi sértéssel járó esetet sikerült is megörökítenie egy járókelőnek, ezen jól látható, amint egy fiatal megostoroz egy kipát viselő férfit, akiről mindenki azt feltételezte, hogy zsidó származású. Időközben kiderült, hogy a sértett valójában egy Izraelben született arab férfi, aki a kipa viselésével akarta kifejezni szolidaritását a zsidó barátaival.” (888: Merkel migránsa elismerte, hogy drogosan ütötte-verte a zsidónak hitt férfit)

A forradalom emlékét gyalázta az Akadémia

„Kétszázharmincegy embert öltek meg, és közel tizenháromezer ötvenhatost internáltak 1956 és 1963 között. Balogh Margit, az MTA most májusban Akadémia díjjal megtisztelt kutatója ezeket az éveket is a konszolidáció esztendeinek nevezte Mindszenty Józsefről szóló monográfiájában. Az általunk megkérdezett történészek szerint ezzel az áldozatok és mártírok emlékét is meggyalázták.

…Az a tizenöt esztendő, amit Mindszenty a követségen töltött, Magyarország számára a konszolidáció éveit jelentette. Ebből mégsem következik, hogy a bíboros magányos ellenállása a főváros szívében elveszítette volna minden értelmét” – írta Balogh Margit Mindszenty József című kétkötetes monográfiájában. A sorokra egy felháborodott történész hívta fel a figyelmünket, aki szerint ezekkel a mondatokkal az ötvenhatos hősök emlékét is meggyalázzák. Véleménye szerint Balogh kétkötetes monográfiája nem csupán a boldoggá avatandó személy emlékét, hanem a meghurcoltakét is mélyen sérti.” (PestiSrácok: Az MTA díjjal jutalmazta a mártírok emlékének meggyalázását)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .