Bokros Lajos: A fiúk lopnak

1
294

Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) elnöke arról ír, hogy az Európai Unió egy hadseregnyi ellenőrt küld Budapestre, hogy évekre visszamenőleg megvizsgálják, mire költötte a magyar kormány a „hanyatló nyugat” adófizetőinek pénzét.

“Erre jött rá az Európai Bizottság. Nos, mi ezt már igen régóta tudjuk. Gyanítom, hogy Brüsszel is régóta tudja, csak hát jogállamban (ilyen az Európai Unió, nem Magyarország), a hivatalok malmai lassan őrölnek.

Össze kell szedni a bizonyítékokat, alaposan fel kell készülni az ellenőrzésre.

Na, most az EU elkészült. Budapestre küld egy hadseregnyi ellenőrt, hogy évekre visszamenően megvizsgáljanak csaknem minden, legalább részben a “hanyatló nyugat” adófizetőinek pénzéből fedezett projektet, közbeszerzési eljárást.

A Fidesz önkényuralom megszokott pökhendi módján igyekszik lekicsinyelni ezt a lépést. Pedig ezúttal jeges kéz markolt a szívükbe. Egyre fokozódik a rémület.

A Fidesznek eddig jól kimódolt terve volt a hatalom és a pénz együttes kisajátítására. Loptak reggel, délben és este, minden hullámhosszon. De ezt nem lehetett kideríteni, feltárni, mert megszüntették a tisztakezű és független ügyészséget és a sajtószabadságot. Erre pontosan azért volt szükség, hogy a Fidesz-bűnszövetkezet garázdálkodásaira sohase derülhessen fény.

Hát, most baj van, fiúk. Arra nem gondoltatok, hogy az általatok papírtigrisnek tekintett EU egyszer megelégeli sorozatos lopásaitokat, hazudozásaitokat? A magyar népnek be tudtátok fogni a száját, de Európának nem. (Miért nem léptetek ki az EU-ból?)

Még egy baj van. Az EU pénze nélkül a Fidesz-hatalom egyetlen napig sem életképes.

Idén már több mint ezermilliárd forintot sikerült projektekre elkölteni, mert a hazai költségvetés ezt megelőlegezte. Igen ám, de abban a reményben, hogy ez az összeg hamarosan befolyik az EU kasszájából, így nem lesz belőle hazai költségvetési hiány.

Hát most az lesz. Minden valószínűség szerint az elköltött összeg töredékét kapja vissza a magyar államháztartás. A fideszes rablóbandának ezzel sikerül megduplázni a magyar költségvetés 2017-es hiányát.

Ha erre rájön a nemzetközi tőkepiac, akkor baj lesz.

Elhiszem, hogy tele a gatya. A játéknak vége lesz hamarosan.” – írja közleményében Bokros Lajos.

Kapcsolódó cikkek

1 hozzászólás

  1. Jó Lajosom,mit gondolsz,meddig bír ki egy ország az immáron hetedik korszak,módszer,rendszer ,gengszter váltást?A Te csomagod a V alakú válságot W alakká tette,a FideSS -K.G.B.profitált ebből.Ők az internacionál nagyburzsoázia legkedvesebb gyermekei,a nagy üzlet láncok jól fizetett lobbistái,stratégiai partnerei,Te ezt korrupciónak nevezed,nyilván kihagytak belőle.Lámfalussy prof szavának adok igazat,lapátoltátok ki a tízezer milliárdokat a szélbe,egy egész félrevezetett ország szívott miattatok,pannon puma meg a hasonló lózungok miatt.Hála NekTEK,új rabszolgaság kora érkezett el,most már a magunk felszabadításár is gyűjthetünk,nemcsak Izauráéra.Mégis kinek volt biznisz a bipoláris gengszteváltás az 500 darab lumpen-és csicska oligarchán kívül?(Nálunk a felső tizezer csak ötezer.Matolcsy index,mindenkinek 400 darab rokona,az kb. 2 500 000 ember,az új söpredék uralkodó osztály.)Teljesítmény-ragadott meg a Momentum jelszava,nézz körül a világban,Te spéci szakember,bankár vagy,eldöntheted velem szemben,aki csak egy “Bandi”volt az”Állatfarmról”,nevetséges könyöradománynak nevezett kegydíjjal,három lányával és négy unokájával,akik immáron Windsor Bözsi Néni fényképes utalványán veszik át a megérdemelt bérüket,vagy “nyugatnémet”euróban.Csákány,jó szerencsét és szebb jövedelmet kívánok.Oszt jónapot is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..