Majdnem megölt egy vendéget egy biztonsági őr

0
697

A férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Csongrád Megyei Főügyészség, hamarosan bíróság elé állítják.

Az Index újságíróját nemrég az egyik budapesti KFC-ben verte össze egy biztonsági őr. Egy másik kidobó idén januárban, Mórahalmon, egy szórakozóhely előtt vert meg egy vendéget.

Egy részeg férfi barátaival érkezett a helyre, az üvegét előbb a teraszon hagyta, később azonban kiment érte, és bevitte magával. Ebből alakult ki a vita közte és az őr között. A vendég nagyon részeg volt, ez a mozgásán és beszédén is kiütközött. A biztonsági őr ennek ellenére

kétszer is megütötte a vita közben.

A férfi az ütések miatt elvesztette az egyensúlyát és minden tompítás nélkül hanyatt vágódott. Emiatt „agyállományi elmozdulás, koponyaűri vérzés, lágy agyhártya alatti vérzés” alakult ki, amely epilepsziás rohamot is kiváltott.

Hat napig az intenzív osztályon feküdt, és hat hónap alatt épült fel. Azt még mindig nem tudni, hogy maradandó sérülése lett-e, de az biztos, hogy ha az ismerősei nem hívnak azonnal mentőt, meg is halhatott volna.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .