Az év légitársasága az Air New Zealand

0
842

Tarolnak az ázsiai légitársaságok a 2018-as legjobb légitársaságok rangsorában, legalábbis a most közzétett ausztrál lista erről tanúskodik. A 2018-as legjobb az új-zélandi légitársaság lett.

 

Sorrendben az ötödik évben is az új-zélandi légitársaság lett a világ legjobbja az ausztráliai székhelyű AirlineRatings rangsorában. A légitársaságok biztonságát és minőségét górcső alá vevő szervezet évente készíti el a rangsort és díjazza a legjobbakat. Az összes, a minősítés alapját jelentő kritérium szerint az Air New Zealand lett a legjobb – olvasható a BBC tudósításában.

A többi között biztonság auditok eredményét, az adott flotta korát, az utasok visszajelzéseit, a nyereségességet, a hitelminősítői besorolást és a legfontosabb termékek-kínálatot figyelembe vevő rangsorban a második a Qantas Airways,  harmadik pedig a Singapore Airlines lett.

A legjobb első osztály díjat a Singapore Airlines kapta,  a legjobb business osztállyal a Virgin Australia büszkélkedhet, a legjobb turistaosztályt pedig a Korean Air tartja fent.

Top-10 légitársaság
Forrás: AirlineRatings

  1. Air New Zealand
  2. Qantas Airways
  3. Singapore Airlines
  4. Virgin Australia
  5. Virgin Atlantic
  6. Etihad Airways
  7. All Nippon Airways
  8. Korean Air
  9. Cathay Pacific Airways
  10. Japan Airlines

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .