Az Együtt megerősítette az LMP-nek szóló meghívást

0
703

Itt az ideje, hogy az együttműködést pártoló nyilatkozatokat  konkrét cselekvés is kövesse – olvasható az Együtt közleményében, amely üdvözli Szél Bernadett hivatalos miniszterelnök-jelöltségét. Az Együtt bízik abban, hogy az LMP is részt vesz azon az egyeztetésen jövő szerdán, amelyet Juhász Péter, az Együtt elnöke kezdeményezett az új pólus pártjaival.

Az Együtt üdvözli, hogy az LMP kongresszusa Szél Bernadett személyében a mai napon egy olyan miniszterelnök-jelöltet szavazott meg, aki többször is egyértelművé tette, támogatja a változás és a politika megújítása mellett valóban elkötelezett pártok együttműködését – olvasható a párt közleményében – olvasható Juhász Péter közleményében.

Új politikát csakis az új pártok teremthetnek. Egymással együttműködve, a választóknak visszaadott reménnyel. Ezért az Együtt továbbra elkötelezett Orbán Viktor leváltásának egyetlen lehetséges módja, az új pólus pártjainak együttműködése mellett. Egy ilyen együttműködéssel még van esély arra, hogy 2018-ban megtörjük Orbán Viktor hatalmát – mutat rá a dokumentum.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .