Kezdőlap Címkék Ördög Ügyvédje

Címke: Ördög Ügyvédje

Amikor Borkai Zsolt átment bűnbánóba

Mint arról tegnap már beszámoltunk róla az Ördög ügyvédje a Borkai-saga folytatását ígérte mára. Az ígéret szép szó, ha megtartják… nos, az Ügyvéd úr nem beszélt a vakvilágba. Folytatta.

Kollégám cikkéből megtudtam, hogy a wordpress-ről eltűnt a blog. Nem sokáig örülhettek azonban, mert hamarosan feltűnt a Facebookon az oldal, ahonnan  mint kiderült ismeretlenek panaszai alapján vették le, nem a mi Ördögünk futamodott meg!

“Azért elég gyenge kísérlet a wordpress tiltása az elhallgattatásomra. Van másik”

Hurrá, folytatódhat  a cirkusz, most már csak kenyér kellene a népnek!

A korábbiakhoz képest egy disztingvált fotó Borkairól, sajnálkozó mondatok a polgármester családja felé és további ígéret szaftos történetekre. Már majdnem csalódottan más téma felé kellett néznie a portálunak, amikor újabb bejegyzés került ki a lapra. Most kivételesen nem Borkai polgármester úr vagy éppen Rákosfalvy ügyvéd úr volt a jól kiosztottak között, hanem a tehetségtelen média szereplői, akik a megadott adatok alapján nem ugrottak utána nézni mikor utaztak az urak Horvátországba, mikor béreltek ott hajót, satöbbi.

Tényleg nagyon tehetségtelennek érezhetné magát szerkesztőségünk, ha minden egyes bizonyítékok nélküli blogbejegyzésre ugranánk, mert hát valljuk be csupán az urak szexuális életét nagyon nem tetszik taglalnunk bármilyen szaftos képek társaságában is van tálalva.

Sem a kábszerről, de még a korábbi korrupciós ügyekről, csalásokról, panamákról sem kaptunk sajnos használható bizonyítékokat, már olyanokat, ami lehetővé teszi a sajtó számára a közlést anélkül, hogy nyakába ne akasszanak sajtópert hatalmas kártérítési kötelezettséggel.

Ezen az sem javít, hogy időközben Borkai polgármester úr nyilatkozott a győri televíziónak és sajnálkozva elismerte az orgia megtörténtét. Szinte szó szerint bemagolhatta a budaörsi polgármester beismerését, mert helyenként majdnem szó szerint megismételte azt.

A lecke fel van adva az Ördög ügyvédjének. Most már csak konkrétumokkal tudja maga mellé állítani a Nagyérdeműt. Vegyük sorra: dokumentálni kellene a kábszerfogyasztást. Ördög ügyvéd úr részvételével elkövetett Borkai és Rákosfalvy panamákat írásos dokumentációját csontként be kell dobni a manézsba, had csámcsogjanak rajta a tehetségtelen médiamunkások, hogy végül a tomboló publikum felzabálja az elébük dobott prédát.

Egyet azonban már most kijelenthetünk:

Borkai visszalépni semmiképpen nem fog!

A Fidesz nem akar úgy járni, mint a regnáló polgármestere halála miatt Mohácson, ahol az ellenzék egyetlen szavazattal polgármestert avathat – igaz, mit kezd majd székével a nyertes egy olyan városban, ahol szinte minden képviselői hely a kormánypárt jelöltjének jut.

Erre csak akkor lenne esély, ha a hatóságok kezébe olyan dokumentum kerülne, ami miatt még a Polt féle ügyészség is azonnal lépésre szánná el magát. Ilyen irat pedig nem létezhet, megoldottak ők már ennél nehezebb feladatot is, vasárnapig már mindenképpen elhúzzák, aztán hétfőn ugye egy teljesen másik ” szép új világ”- ra virradunk.

A grafomán tettestárs

Harmadik napja örvendeztet minket szaftos információkkal a magát Ördög Ügyvédjének nevező blog írója. Jól belelendült, néhány napig a nagyérdemű publikum számára érdekes, de a bennfentesek által már régóta közszájon forgó visszaélésekről írt, ami már csak azért is felkeltette a figyelmet, mert a blogíró mint közvetlen résztvevő a cinkos és tettestárs szerepét is  magára vállalta.

Olyannyira, hogy kétséget sem hagyott afelől, hogy nem egyszer és nem kétszer  ilyen események megtörténhettek, megtörténtek. Erről bizonyítékokkal ugyan egyelőre nem szolgált az önmagát is tettestársként emlegető szerző, így a nagyérdemű ingerküszöbét csupán az állítólag darabonként másfél millióba kerülő dolgos munkáslányok hiányos öltözete érhette el, kevesebbeket meg a győri polgármesternek látszó férfi pucér feneke (nemesebb testrész nem csak azért nem látható mert háttal áll a nagyérdeműnek, hanem lassú ringás közepette el is tűnik a fent említett dolgos munkáslányok egyikében), de ez kishazánkban inkább irigységet kiváltó momentum, mint skandalum. A fotó bulvárlapba illő hangzatos címmel  igencsak alkalmas nagyszámú klikk begyűjtésére, mint olimpiai bajnokunk győri kiskirályságának aláásására. Az egész kísértetiesen hasonlítani kezd a kormányoldal vádaskodásainak mára az eredeti szándékkal ellentétes hatást kiváltó rágalomhadjáratára.

A beharangozott nagy bennfentesség megkívánná, hogy a sokéves börtönbüntetéssel fenyegetett bűncselekmények halmazából is cseppentsen némi kézzelfogható bizonyítékot. Csalással, sikkasztással, korrupcióval, kábítószerügyletekkel vádolni lehet valakit, hivatkozni is lehet arra, hogy

a vádaskodásra semmilyen válaszlépés nem történt ami a blogíró szerint  alátámasztja a közzé nem tett terhelő bizonyítékok meglétét.

Ha igaz az állítás akkor sem több így, mint zsarolásra alkalmas pozíció megteremtése.  A vádak szóbeszéd szintjén évek óta közszájon forogtak csak egyetlen cetli sem került elő amit bizonyítékként lehetne értékelni.

Mondhatnánk elő a farbával, különben a bulvárlapok ingerküszöbét sem fogja elérni az újabb pikáns fotók közzététele. Ha én lennék a blog írójának a helyében és tényleg bizonyítani tudnám a leírtakat, akkor először a drogfogyasztásra vonatkozó anyaggal állnék elő, mert az igazán sokkoló tud lenni a választópolgárok számára. Na nem a kokain miatt, de az ötszáz eurót a kábszer felszívására használni olyan bűn, hogy elsőként nem a polgármester megváltozott tudatállapota jut a polgár eszébe, hanem, hogy forintra váltva milyen jól jönne most kifizetetlen számláik befizetésére. A kokaint nemigen irigyelnék, mert döntő többségük azt sem tudja milyen lehet felszippantani, az ötszáz eurós felhasználhatóságáról azonban nagyon sokaknak van fogalmuk. És azt se felejtsük el az irigység nagyon erős motiváció tud lenni még egy iksz bejelölése kapcsán is!

A mai napon közzétett fotókkal és videóval hatalmas hibát követett el az Ügyvéd úr, mert a lányok immár kitakart arccal felismerhetőkké és azonosíthatókká váltak. Bizonyos, hogy a blogíró neve így előbb kerül ki a netre, mint ahogyan a lányokat kihallgatja a rendőrség.

Ha a nyilvánosság felhasználásával saját seggét védi a blogíró, akkor elegendő lett volna a képeket eltakart arcokkal közzétenni. A megvádolt személyek állítólag pontosan ismerik az Ördög Ügyvédjét, ahogyan azt is, hogy miről és mennyi bizonyítékkal rendelkezhet a grafomán tettestárs, aki éppen úton van valamerre az infosztrádán.

Feltételezve persze, hogy létezik a tettestárs, és valóban ő az aki grafomániában szenved.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK