Kósa az „örökös” nyakára járt

0
894

Kósa Lajos rengeteget járt Sz.-ékhez, és igyekezett megtenni mindent annak érdekében, hogy a remélt örökségből minél több jutalék kerüljön hozzá – mondta el a 444.hu-nak a csengeri „örökös”, Szabó Gáborné egy rokona. Szerinte tőlük kerültek ki a papírok a sajtóhoz.

„Hajaj, a Kósa az járt ide szülinapozni is ezekhez. Benne volt ő is nyakig” – mondta el egy csengeri lakos a 444.hu-nak.

A Kósa-ügy kulcsszereplőjének rokona – aki Szabóné házából ment ki a riporterhez – azt mondta, hogy Kósa Lajos rengeteget járt Szabóékhoz, és igyekezett megtenni mindent annak érdekében, hogy a remélt örökségből minél több jutalék kerüljön hozzá, végül azonban nem kapott pénzt. Kósától a nő azt remélte, hogy a debreceni Fidesz vezetője latba veti politikai befolyását az örökség megszerzésének felgyorsítása érdekében, ez azonban nem történt meg.

Merthogy az örökség létezik,

a rokon arról beszélt, hogy 2011-13 körül „megérkezett az örökség első részlete”,  ötmilliárd forint, amit azonban „az örökösödési huzavona miatt” vissza kellett adni.

A rokon szerint egyébként a családból adták ki a papírokat olyan személynek, aki aztán eljuttatta azokat a sajtóhoz.

Írásaink a Kósa-ügyről itt olvashatók.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .