13 millió forintért vásárolt Sorosról szóló könyveket a Fidesz

0
1236

Nagy becsben tarthatja Soros Györgyöt a Fidesz, az amerikai-magyar milliárdos életéről szóló könyvből ugyanis ötezer példányt vásárolt. Ami így, karácsony előtt, amikor úgyis annyi a kiadás, igencsak tiszteletre méltó.

A Soros életét bemutató alkotást a Pesti Srácokat (főszerkesztő Stefka István) üzemeltető GerillaPress jelentette meg. A George Soros – A multimilliárdos globális hálózata és az általunk ismert világ vége című könyvet a Münchenben született, magyar származású író, újságíró, Andreas von Rétyi írta.

Sokba került ez a vásárlás a Fidesznek, de úgy tűnik, jó üzletet kötöttek, hiszen nagy kedvezménnyel, flotta áron – darabonként 2600 forintért – jutottak hozzá a bizonyára hiteles és tartalmas műhöz. Aki boltban akarja megvenni a Soros életét5 bemutató kiadványt, mélyebben kell a zsebébe nyúlnia, a bolti vásárlóknak ugyanis 3221 forintot kell a pénztárnál hagyniuk.

Az ötezer darab Soros-könyvet a Fidesz az egyéni választókerületi képviselői között osztotta szét. Azt nem tudni, hogy a vásárlással a Fidesz a GerillaPress kiadót kívánta életben tartani, vagy – ami szintén nem kizárt, bár viccnek azért durva lenne -, karácsonyi ajándékként kapták az érintettek, hogy tegyék a karácsonyfa alá.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .