120 perc – 2018. január 22. 14:00

0
596

Feljelentést tett a budaörsi polgármester

„Budaörs város polgármestereként határozottan elutasítom a kormányzati média hazug sejtetését, miszerint Budaörs Város Önkormányzatának vagy a Polgármesteri Hivatalnak bármiféle köze lenne választási csalás előkészületeihez.” – írja közleményében Wittinghoff Tamás budaörsi polgármester a „kormányhű TV2 országos televízió 2018. január 19-én este sugárzott Tények c. Hírműsorának” egy riportjára reagálva, amely egy olyan, a budaörsi kormányablaknál történt eseményről számol be, amely felveti a bevezetőben említett bűncselekmények alapos gyanúját. Wittinghoff feljelentést tett.

 

FELJELENTÉST TETT BUDAÖRS POLGÁRMESTEREFeljelentést tett a budaörsi polgármester választási csalás előkészületének gyan…

Közzétette: Szeretlek Budaörs – 2018. január 22.

Nyomozást rendelt el az ügyészség az Elios ügyében

A Pest Megyei Főügyészség hétfőn elrendelte a nyomozást az Elios Innovatív Zrt. ügyében. A főügyészség szóvivője, Gyugyi Csilla elmondta: az Európai Unó Csalás Elleni Hivatalának (OLAF) igazságügyi ajánlásai esetén követett protokollnak megfelelően, a Pest Megyei Főügyészség nyomozást rendelt el, amelynek teljesítésével a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodát bízta meg. A Legfőbb Ügyészség közlése szerint az OLAF jelentése három – 2009 és 2014 között kibocsátott – KEOP-pályázat vizsgálatáról szól. (MTI)

Letette az olimpiai esküt a magyar csapat

Letették az olimpiai esküt a phjongcshangi téli olimpiai és paralimpiai játékokon résztvevő magyar sportolók. A magyar csapatot szinte biztosan ugyanúgy 16 fő alkotja majd, mint négy éve Szocsiban, bár a sízők kvótája ezen a héten válik majd hivatalossá. (MTI)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .