Vona Gábor reagált az ellene folyó lejárató kampányokra

0
1082
Vona Gábor MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Rettegnek a 2018-as elszámoltatástól, ezért hazudoznak róla a kormányban – írta Facebook-oldalára Vona Gábor, aki saját miniszterelnök-jelölti weboldalt is indított magának.

A Jobbik elnöke pénteki Facebook-posztjában felsorolja, hogy miket írt eddig róla a kormánypárti sajtó: “Haynau-imádó vagyok, hogy homoszexuális orgiákra jártam, hogy török terrorista, hogy Soros-ügynök, Simicska-csicska lettem, hogy vadászom a nyugdíjasokra, most pedig, hogy lebontanám a kerítést és hogy Allahot dicsőítettem”- írta. Hozzátette, hogy azt még soha nem hazudták róla, hogy ellopott volna valamit. Vona szerint erre kell emlékezni a parlamenti választáson.

Ezzel minden bizonnyal arra utalt, hogy a Fidesz csütörtökön jelentette be, hogy a kerítésbontós plakátok mellett

telefonos akciót is indítanak, amelyben tájékoztatják a választópolgárokat Vona Gábor “elhíresült Allah-os nyilatkozatáról”.

A Jobbik elnöke azt is bejelentette pénteken, hogy saját weboldalt indított, ahol miniszterelnök-jelölti vállalásait teszi közzé (eddig 16 került fel), illetve híreket, fotókat és videókat.

“40 éves leszek. Ebből 18 évet a politika aktív alakításával töltöttem el. 11 éve vagyok pártelnök, 8 éve országgyűlési képviselő, 6 évig voltam frakcióvezető, harmadszor jelöl a politikai közösségünk miniszterelnöknek. A politikai pályafutásom során számtalan tapasztalatot szereztem, rengeteg illúzióval leszámoltam, ráébredtem fontos dolgokra, alapvető változásokon is átestem” – olvasható a honlapon a bemutatkozás menüpont alatt. Vona itt arról is ír, hogy történészként és politikusként megtanulta, hogy a magyarság történelmi sorsfeladata a kiegyezés.

“Számomra is időbe telt, mire mindezt megértettem.

De mára megértettem, és tudom, hogy minden erőmmel a XXI. századi magyarság kiegyezésén és közös nemzetépítésén kell lennem. Én ezért dolgozom” – zárja a bemutatkozást.

Vona Gábornak egyébként több mint 498 ezer követője van a Facebookon, és annak ellenére, hogy Orbán megelőzi (neki félmilliónál is több követője van), a Jobbik elnökének oldala generálta a legtöbb interakciót a politikusok között 2017-ben az Index összesítése szerint.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .