Visszalépett Karácsony javára Sermer Ádám

0
919
Sermer Ádám MTI Fotó: Kovács Tamás

A Liberálisok jelöltje, Sermer Ádám visszalépett a főpolgármesteri jelöltségtől, ezután Karácsony Gergely kampányát segíti – jelentették be az érintettek.

Megszületett a megállapodás Budapesten, amelynek alapján a Liberálisok főpolgármester-jelöltje visszalépett Karácsony Gergely javára – mondta Sermer Ádám a Kossuth téren tartott sajtótájékoztatón. A kampányt ezután együtt folytatják. A megállapodás értelmében a Liberálisok elnöke, Szabadai Viktor lesz az V. kerületben az egyik képviselői helyen a közös ellenzéki jelölt.

Ezzel előállt az a helyzet, hogy csak egyetlen ellenzéki jelölt áll szemben Tarlós Istvánnal: Karácsony Gergelyen kívül csak Fidesz-párti jelöltek vannak versenyben – hangsúlyozta Sermer.

Karácsony Gergely azt hangsúlyozta, hogy Budapesten sok színű, változást akaró többséget akarnak képviselni. Akik ezután elindulnak, azok nem az ellenzék jelöltjei, hanem a Fidesz támogatását élvezik.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .