Újabb ámokfutás történt egy amerikai kisváros áruházában

0
868
A kép forrása: CBS

Három halálos áldozatot követelt egy ámokfutás a Denvertől mintegy 15-20 kilométerre északkeletre fekvő Thornton városában. Az elkövető egyelőre még szabadlábon van. 

A thorntoni rendőrség közölte, hogy a helyi idő szerint este hat órakor a város Walmart áruházában lövöldözés tört ki. A CBS Denver hírtelevíziónak nyilatkozó helyszíni szemtanúk legalább harminc lövésről számoltak be. “Csak a Halloween-i lufik pukkannak szét” – magyarázta először egy Walmart-alkalmazott a vásárlóknak, amikor meghallották a lövések hangját. Azonban látva a fegyverrel kezében közlekedő férfit pánik tört ki az épületben és az emberek a kijáratok felé rohantak.

Az elkövető is elhagyta az áruházat, majd egy vörös Mitsubishin hagyta el a helyszínt. Victor Avila rendőr azt nyilatkozta, hogy a rendőrséget este fél hét körül riasztották.

Nagy erőkkel vonultunk ki, lezárták az áruház és az egész bevásárlóközpont környékét.

Több mentőautó érkezett a helyszínre, miközben 48 embert a rendőrségi buszokon szállítottak el biztonságos helyre.  A lövöldözésben ketten a helyszínen életüket vesztették, egy súlyos sebesült pedig a kórházba szállítás után meghalt. A helyi rendőrség egyelőre nem kerítette kézre az elkövetőt, a Twitteren folyamatosan beszámolnak a fejleményekről és a lakosság segítségét kérik az ügyben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .