Új jelölt a hódmezővásárhelyi polgármester-választáson?

0
63
Mag István. Forrás: Facebook

Információink szerint egy kartonlapon hirdeti magát a helyi Spar előtt az az új jelölt, akinek neve csütörtökön bukkant fel a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választással kapcsolatban.

A Vásárhely24 írt először arról, hogy egy 72 éves nyugdíjas, Mag István is elindulna a februári választáson. A portál egy Facebook-posztra hivatkozva írta meg mindezt. Ebben Mag István a rövid bemutatkozáson túl azt sugallja, hogy hamarosan kiáll a nyilvánosság elé. Információink szerint ő is függetlenként indulna.

Ugyanakkor megtudtuk azt is, hogy a városban élő jobbikosokat igyekeznek eltántorítani az eddigi egyetlen független jelölttől, Márki-Zay Pétertől, ami összhangban van a Márki-Zay saját, korábbi állításaival, amiről a FüHü-nek is beszélt. Az akció mögött ugyanis a kormánypártot sejtik, de erre bizonyíték egyelőre nincs.

Márki-Zay pontosan egy hete jelentette be hivatalosan is indulását, és azóta már többször is azt nyilatkozta, hogy megpróbálják tőle eltántorítani a támogatóit. Az időközi polgármester-választást február 25-én tartják Hódmezővásárhelyen, a Fidesz jelöltje Hegedűs Zoltán, a város jelenlegi alpolgármestere, az ellenzék pedig saját jelölt indítása helyett beállt Márki-Zay Péter mögé.

Kapcsolódó cikkek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..