Trumpról rendszeresen jelentett apósa a cseh titkosszolgálatnak

0
342
wikipedia

A londoni Guardian járt utána a történetnek, mely szerint Donald Trump fontos célszemély lett a kelet-európai titkosszolgálatok számára miután nőül vette Milos Zelnicki szép lányát, Ivanát, aki modellkedett a nagyvilágban. A csehszlovák hírszerzés és kémelhárítás egyre fontosabbnak látta Trump személyét azt követően, hogy az ambiciózus építési vállalkozó megfordult a Szovjetunióban, ahol a KGB nagy figyelemmel kísérte minden lépését. A moszkvai látogatás után kezdte el Trump azt hangoztatni, hogy neki nem elég a vállalkozói szerep, az Egyesült Államok elnöke akar lenni! A KGB megbízta a csehszlovák StB-t, hogy tartsa szemmel Donald Trumpot Csehszlovákiában és az Egyesült Államokban. A KGB és az StB között az összekötő tiszt nem volt más mint Csehország mai miniszterelnöke, Andrej Babis, aki Moszkvában végezte tanulmányait a híres diplomata főiskolán.

Donald Trump megfigyelését a nála alig idősebb Jaroslav Janza végezte mint a csehszlovák titkosszolgálat tisztje. Nem akart szóba állni a Guardian tudósítójával. “Maga engem sírba tesz!”- mondta a 74 éves férfi, aki szemmel láthatóan fél. Mit tudhat Donald Trump orosz kapcsolatairól, ha ennyire félti az életét? Ez nemigen derült ki a Guardian cikkéből. Az viszont igen, hogy Trump apósa lelkiismeretesen tudósította a titkosszolgálatot akkor amikor az USA jelenlegi elnöke meglátogatta neje családját az akkori Csehszlovákiában.

Mi lett Trump vaskos dossziéjával Prágában? És Moszkvában? Az elnök ellenfelei között tartja magát a legenda, hogy Putyin kezében vannak olyan dokumentumok a nyolcvanas évekből, melyekkel Trump zsarolható. Természetesen minden érdekelt cáfol. Valamitől azonban ma is nagyon fél a csehszlovák titkosszolgálat egykori tisztje, aki számára a célszemély a nyolcvanas években Donald Trump volt…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .