Tóth József vezeti az MSZP budapesti kampányát

0
1382

Az MSZP országos választási bizottsága (ovb) úgy döntött, hogy a 13. kerületi polgármestert bízza meg a felkészüléssel.

A párt közleménye szerint a testület elfogadta az augusztusi országjárás menetrendjét, megvitatta az országgyűlési frakció őszi feladattervét és foglalkozott a párt választási programjának téziseivel.

Botka László, a párt miniszterelnök-jelöltje sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a szocialisták legsikeresebb fővárosi polgármestere, Tóth József koordinálja a szocialisták budapesti választási felkészülését.

Kedd reggel Molnár Zsolt, az országos elnökség tagja, korábbi fővárosi MSZP-elnök az ATV-ben még arról nyilatkozott, hogy ezt a feladatot ő látja el. azt mondta,

„az országos elnökség egyhangú szavazással mandátumot adott nekem arra, hogy a budapesti kampány és a budapesti politikai kereteket rakjam össze”.

Botka László és Molnár Zsolt között múlt héten éleződött ki a konfliktus az MSZP szövetségi politikája miatt. A két politikus hétfőn Szegeden találkozott, hogy rendezze nézeteltéréseit.

Forrás: mszp.hu

Botka László a múlt héten a 168 Órában arról beszélt, hogy azzal nem számolt eddig, hogy milyen mélyen érnek bele a Fidesz csápjai az ellenzékbe. Azt mondta, „nemcsak azokról beszélek, néhányan lehetnek csak, akik a Fidesz jól fizetett haszonélvezői és beépített emberei, hanem azokról a jó szándékú balekokról is, akik nem veszik észre, hogy amit tesznek, az kizárólag a Fidesz hatalomban tartását segíti.”

Botka László egyébként a Hír TV-n kedd este azt mondta,

nagyon bízik benne, hogy nincsenek a pártban olyan politikusok, akiket „a Fidesz sakkban tart”,

és szeretné ennek a látszatától is megszabadulni. Kijelentette: „az MSZP-ben nincsenek árulók”.

FüHü/MTI

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .