Terminátor kaputt

0
1020
wikimedia common

Telegramon mutatták meg be ahogy a majdnem sérthetetlennek mondott orosz Terminátor-2 tankot az ukrán erők megsemmisítik.

Úgy tűnik, szombaton az ukrán különleges erőkkel együtt dolgozó ukrán harckocsiegység megsemmisített egy sokat dicsért orosz Terminator-2 harckocsit.

A jelek szerint az ukrán biztonsági szolgálat SBU (Služba bezpeky Ukrajiny) által a Telegramon közzétett videón a tank megsemmisülése és a közeli katonák menekülése látható.

A hivatalos nevén BMPT, az orosz tank egy erős gép, komoly harctéri potenciállal. Négy rakétavetővel, két gépágyúval és két gránátvetővel van felfegyverkezve.

Ukrán tisztviselők táviratban azt írták, hogy a találatot „csak néhány kamikaze drónnal” hajtották végre. A tisztviselők ezután kifejtették, hogy Oroszország egy másik tank segítségével próbálta kiszabadítani a járművet, amelyet aztán a közelben várakozó ukrán különleges erők teljesen megsemmisítettek.

„Folytatjuk a munkát a teljes győzelemig”

– idézte a Newsweek az SBU illetékeseit.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .