Szexbiznisz kontra vírusbiztonság

0
1339
Flickr

Görögországba a fizetett szex csak névvel és telefonszámmal és maszkkal együtt vehető igénybe. Ha ezt betartják kliens nem lesz, ha nem, akkor megélhetésük. A szakszervezet tiltakozik.

A nyilvánosházak ügyfeleinek meg kell adniuk a nevüket és a telefonszámukat  Görögországban csakis ezzel a feltétellel működhetnek a közkedvelt intézmények, ahol eddig mindenki ragaszkodott a névtelenséghez. Csakhogy most a koronavírus járvány megváltoztatta a szokásokat és a szabályokat. A prostituáltak természetesen tiltakoznak…

Éhenhalunk, ha ezt a szabályt betartjuk – mondta egy szex munkás, aki Vörös Esernyő néven szakmai egyesületet is vezet. Nem ez az egyetlen új szabály, amely az újranyíló bordélyházak működését megváltoztatja görög földön: minden kliens után cserélni kell az ágyneműt, és mindenkinek maszkot kell viselnie!

Egyelőre megy a szexbiznisz

Hétfőn este nagy volt a forgalom az újra megnyílt nyilvánosházakban – írja a Reuters. „Sokan kiéheztek a szexre” – nyilatkozta egy sokat látott szexmunkás. Ráadásul nem is drága: egy menet 15 euróba kerül Athénban! De mi lesz később? „Nevetséges, hogy az ügyfeleknek meg kell adniuk a nevüket és az elérhetőségüket!” – mondta Rita, aki egy jó forgalmú nyilvánosház madámja Athén belvárosában.

A prostitúció illegalitásba vonul?

A férfiak villámgyorsan érkeztek a járvány előtt, sokan eltakarták az arcukat – meséli egy prostituált. Most viszont az új rendelet sorbaállásra kötelezi őket a nyilvánosház előtt! Ki vállalja ezt a blamázst manapság amikor okostelefonnal pillanatok alatt kínos leleplező fotók készülhetnek? A koronavírus miatt viszont az ügyfeleknek kint kell várakozniuk nehogy növekedjen a fertőzés veszélye. „Hogy lehet ezt elvárni a férfiaktól, ez több mint nevetséges!” – nyilatkozta egy szexmunkás a hírügynökségnek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .