Soros két társával megvette a képviselőházat

0
992
Forrás: zerohedge.com

Többszáz millió dollárt költött el a republikánus párt elleni propagandára, hogy megvehesse a többséget a képviselőházban George Soros, Tom Steyer és Michael Bloomberg. Ezt a vádat fogalmazta meg a republikánusok elnöke, aki maga is Minnesota állam egyik képviselője Washingtonban.

A legutóbbi választások eredményeképp a demokraták többségbe kerültek a képviselőházban míg a republikánusok megőrizték a többségüket a szenátusban. A Fehér Házban pedig az a Donald Trump üldögél, akit a mérsékelt republikánusok is szélsőségesnek tartanak. Ennek ellenére Donald Trump élvezi a republikánusok támogatását az elnökválasztási harcban hiszen nyolc évig szeretne a Fehér Ház lakója maradni. Trumpnak is rengeteg dúsgazdag támogatója van: a többi között ide tartozik a fegyver lobbi, melyet az elnök akkor is védelmez, ha az Egyesült Államokban rendszeresek a lövöldözések. Trump ezért is utazik szerdán El Pasoba, ahol egy lövöldöző 22 embert megölt és sokat megsebesített.

A republikánus elnök által említett három gazdag ember, aki a demokratákat támogatja zsidó. George Soros és Michael Blumenthal teljes mértékben az, Tom Steyer édesapja zsidó. Ő maga korábban zsidónak vallotta magát, de mostanában azt hangsúlyozza, hogy az episzkopális egyház tagja. Mindhárman a demokraták régi támogatói.

Trump elnök igen jó kapcsolatot ápol Benjamin Netanjahunak izraeli miniszterelnökkel , aki Soros bírálói közé tartozik. Izraelben a jobboldal és a szélsőjobboldal azzal vádolja Sorost, hogy támogatja a palesztinokat. Erre a magyar származású amerikai milliárdos azt válaszolja, hogy a kisebbségek jogait védi, mert a holokauszt idején Európában megtanulta, hogy mit jelent, ha a többség semmibe veszi egy vallási vagy nemzeti kisebbség jogait.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .