Saját fiát is megerőszakolta Kevin Spacey náci apja

0
1568

A horror házában nőttünk fel – ezt mondta Randall Fowler, Kevin Spacey bátyja. A színészről kiderült, hogy évtizedekkel korábban szexuálisan zaklatott egy akkor 14 éves fiút. A Netflix bejelentette, hogy a következő évaddal véget ér a House of Cards (Kártyavár) című sorozat, amelynek Spacey a főszereplője.

Kevin Spacey
Fotó: MTI/EPA/Jason Szenes

A 62 éves Randall Fowler, aki nemigen tartja a kapcsolatot világhírű öccsével, a Daily Mailnek nyilatkozott. Azt mondta, rémes gyerekkoruk volt, mert apjuk, édesanyjuk beleegyezésével, terrorizálta őket.

Apja gyerekkorától kezdve éveken keresztül megerőszakolta.

Öngyilkos akart lenni, de meggondolta magát, mert tudta: ha ő meghal, akkor apja a fiatalabb fiúra, Kevinre veti magát. Volt egy lánytestvérük is, az apa őt is rendszeresen korbáccsal verte. A lány 18 évesen elmenekült otthonról. Kevin Spacey magába zárkózott, bátyja szerint képtelen emberi kapcsolatokra. Szerinte csakis édesanyja jelentett sokat a színésznek.

Anthony Rapp színész a napokban állt elő azzal a váddal, hogy

több mint 30 éve Spacey molesztálta az akkor 14 éves fiút.

Kevin Spacey a Twitteren reagált, azt írta, nem emlékszik semmire, és valószínűleg nagyon részeg volt, de őszintén bocsánatot kér. És most először beszélt nyíltan arról, hogy eddig biszexuális volt, de most, az eset kapcsán önvizsgálatot tart, és mostantól melegként él.

Azt tagadta, hogy szexuális ragadozó lenne. Bátyja szerint apjuk viszont egyértelműen az volt, ráadásul dicsőítette a nácikat is: belépett az amerikai náci pártba is, egy időben Hitler-bajuszt viselt, helyeselte a zsidók üldözését és tagadta a holocaustot.

A Kevin Spacey főszereplésével készülő, az egész világon népszerű, rengeteg díjjal elhalmozott sorozat, a House of Cards forgalmazója, a Netflix közben bejelentette: a hatodik évadot már forgatják

ez lesz az utolsó, a sorozat véget ér.

A Netflix és a sorozat producere egy közleményt is kiadott, amelyben azt írják, aggódnak a színészt ért vád miatt, amelyről elbeszélgettek a sorozat stábjával is.

A hollywoodi szexuális zaklatási botrányoktól, amelyet a Weinstein-ügy robbantott ki, itt olvashat bővebben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .