Demcsák megy, Rónaié az Egyenes beszéd, de Krug is jön

0
1386

„A hosszú megbeszélés vége az lett, hogy Zsuzsa, megértve a kialakult helyzetet, felmondott és én ezt a felmondást elfogadtam” – nyilatkozta Független Hírügynökségnek Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

A találkozón elhangzottakról Németh nem kívánt részletekkel szolgálni, de beszélt arról, hogy mi lesz a sorsa magának a műsornak, elsősorban is az Egyenes beszédnek, amelyet Demcsák, az előzetes tervek szerint felváltva vezetett volna Rónai Egonnal. (Demcsák végül összesen egy hétig volt az Egyenes  beszéd műsorvezetője, és ugyancsak egy hetet töltött a Reggeli startban, míg el nem érkezett az ominózus Szanyi-féle beszélgetésig…)

Nos, mint Németh Szilárdtól megtudtuk,

az Egyenes beszédet Rónay Egon viszi tovább, kiegészülve Krug Emiliával,

legalább is annyiban, hogy hétfőtől-csütörtökig Rónaié a képernyő, péntekenként viszont Krug kérdezheti a vendégeket.  „Azért is hoztuk ezt a döntést, mert Egon nagyszerű nézettségi adatokat produkál, szeretik őt a nézők, de az ötnapos intenzív munka után muszáj adni egy kis szusszanásnyi időt. Emília pedig szintén kiváló teljesítmény nyújt, ezért is esett rá a választás; a kéthetenkénti reggeli elfoglaltsága mellett minden pénteken ő ül az Egyenes beszéd műsorvezetői székébe” – nyilatkozta a csatorna vezérigazgatója.

Demcsák Zsuzsa utódját a reggeli sávban még nem jelölték ki, ez ügyben is folynak a tárgyalások, feltehetően már csütörtökre megszületik a döntés.

Demcsák Zsuzsa ma a Facebookon írt bejegyzésében a következőket közölte: „Sziasztok! Ma találkoztam Dr. Németh Szilárddal az ATV vezérigazgatójával. Kifejezetten jó hangulatú beszélgetést folytattunk, melynek végén döntöttem. Kóros fáradtságra hivatkozva ÉN(!) kértem a szerződésem felbontását, melyet Németh Szilárd elfogadott és közös megegyezéssel elválnak az útjaink. Köszönöm mindenki megértését!”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .