Putyinnak ikrei születtek?

0
296

Két fiút szült Moszkva egyik elit magánkórházában Alina Kabajeva olimpiai bajnok tornásznő, aki a helyi pletykák szerint az utóbbi években Putyin elnök élettársa lett.
2015-ben már egyszer elterjedt a hír, hogy egy svájci klinikán Putyin gyermekének adott életet.

A kórház egész emeletét kiürítették és személyesen a klinika igazgatója vezette le a szülést, melynél jelen volt egy kiváló olasz nőgyógyász professzor is. Ennek ellenére az ikreket csak császármetszéssel tudták a világra segíteni.

Mindez csak egy-két pletyka portálon jelent meg Oroszországban, ahol Putyin szerelmi élete szigorúan titkos államügynek számít. Alina Kabajeva állítólag már évek óta Putyin elnök élettársa, de erről soha semmi sem jelent meg hivatalosan Oroszországban. Annak ellenére sem, hogy a tornász olimpiai bajnoknőnek saját média csoportja van, melyet állítólag Putyin támogatásával szerzett meg. Az orosz elnök, akinek két lánya született nejétől, 2014-ben vált el. Putyin 66 éves, de jó formában van, mert rendszeresen sportol és nem iszik.

Alina Kabajeva 36 éves, nemrég ledoktorált sport tudományból. Témája testhezálló volt: hogyan neveljük a gyerekeket a ritmikus gimnasztikára? Alina Kabajeva május 12-én ünnepelte a születésnapját. Ebből az alkalomból legjobb barátnője köszöntötte “mint ragyogó sport csillagot hollywoodi mosollyal”! Irina Viner Aliser Uszmanov oligarcha neje. Uszmanov igen közel áll Putyinhoz, emiatt fekete listára is került az Egyesült Államokban és Nagy Britanniában.

Putyin hivatalosan utolsó elnöki periódusát tölti Oroszország élén, de kevesen gondolják azt, hogy nyugdíjba kívánna menni. Szóba került már az alkotmány reformja illetve az is, hogy Oroszországot egyesítsék valamiféle államszövetségben Fehéroroszországgal. Ennek lehetne az elnöke Vlagyimir Putyin. Aki most már fiú utódokkal is rendelkezik- ha hinni lehet a moszkvai pletykáknak, melyeket a londoni Daily Mail közölt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..