Politikai pedofília avagy Orbán Achilles sarka

0
154
Facebook

Orbán Viktor miniszterelnök azért rántotta elő az LMBTQ tematikát keresztény és nemzeti tarsolyából, hogy elfedje azt a kínos tényt: Brüsszel azért nem utalja át az eurómilliárdokat Magyarországnak, mert attól tart, hogy Orbán Viktor rokonai, barátai és üzletfelei azt lenyúlják.

Brüsszel aggodalma egyáltalán  nem alaptalan: a Transparency International szerint az a 30 milliárd euró, melyet az Európai Unió kiutalt Magyarországnak jelentős részben Orbán Viktor rokonai, barátai és üzletfelei zsebébe jutott. A Transparency International szerint mintegy 10 milliárd euróról volt szó!

Orbán ennek elfedésére indította meg az LMBTQ kampányt, és megbízta Szájer Józsefet az alkotmány módosítására. A gránit szilárdságú magyar alkotmány szerzője, aki kiváló jogász, maga is érintett volt pedofil ügyben. A kilencvenes évek elején mint a Fidesz parlamenti képviselője részt vett olyan homoszexuális összejöveteleken Bécsben, ahol fiatalkorúak is jelen voltak. Emiatt előzetesbe is került, de Pataky Etelka akkori bécsi nagykövet kihúzta a pácból Szájer Józsefet. Orbán hálából szép karrierrel jutalmazta Pataky Etelkát, régi jó barátját pedig kiküldte Brüsszelbe, ahol a homoszexuális honatyák külön szervezetet alkotnak. Szájer egy ilyen rendezvényen bukott le a Covid pandémia idején. A belga rendőrség a járvány tilalom miatt igazoltatta a meleg parti részvevőit, előlük akart elmenekülni Szájer József az ereszcsatornába kapaszkodva. Látványos mutatványa nem sikerült, lebukott.

“Ez a mi erkölcsi rendünkbe nem fér bele”

– közölte akkor Orbán Viktor, aki évtizedek óta tudott Szájer József hajlamairól.

Nők a kirakatban

Orbán Viktor úgy próbálta emberarcúvá varázsolni a hatalmat, hogy a szebbik nemet állította csatasorba – nem a nehézsúlyú politikai harcban hanem a PR-ban. Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit egykori igazságügyi miniszter, a Fidesz európai listájának vezetője  voltak ennek a PR kampánynak a főszereplői, és a pedofil per elítéltjének adott kegyelem épp őket találta telibe. Az agyhalállal küszködő ellenzék pompás támadási felületet talált Orbán képmutatásának leleplezésére. A miniszterelnök úgy érzi, hogy eltalálták az Achilles sarkát: saját törvényjavaslattal akarja megakadályozni a hasonló esetek megismétlődését. Zavara akkora, hogy a Fidesz ötös számú tagkönyvének büszke tulajdonosa, Bayer Zsolt is felszólította Novák Katalint: adjon magyarázatot a kegyelmi kérvényre! Ez volt a kegyelemdöfés a köztársasági elnök asszonynak, aki értette a finom célzást és lemondott, Varga Judit pedig visszavonul a közélettől.

Orbán pucéran

Az LMBTQ kampánynak nem csak azt kellett elfednie a magyar választópolgárok elől, hogy Orbán és csapata lenyúlja az európai pénzeket milliárd eurós nagyságrendben hanem azt is, hogy mindeközben az életszínvonal a többség számára stagnál vagy csökken. Az embereket pedig sokkal inkább érdekli a megélhetésük mint az LMBTQ propaganda. Ha megszűnik az LMBTQ spanyolfal, amely elzárja az avatatlan nézők elől, hogy Orbán Viktor csapata lop, csal, hazudik, akkor a nemzeti együttműködés politikailag sikeres, de gazdaságilag annál eredménytelenebb rendszere bajba juthat. Rogán Tóni olajozott propaganda gépezete sem titkolhatja sokáig azt a búbánatos tényt, hogy Magyarország a nemzeti együttműködés rendszerének tizennegyedik évében eljutott oda, hogy az Európa Unió legszegényebb és egyben legkorruptabb államává vált. Immár Bulgária is lefőzött bennünket …

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .