Összeomlott egy ház Mumbaiban

0
441
Túlélők után kutatnak a törmelék közt a mentőegységek tagjai az indiai Mumbaiban, ahol kétnapi heves esőzést követően összeomlott egy ötszintes lakóház. Több mint 30 ember rekedhetett a romok alatt, legkevesebb négyen életüket vesztették. (MTI/AP/Rafik Makbul)

Két napi heves esőzést követően összeomlott egy többemeletes épület csütörtökön India gazdasági fővárosában, Mumbaiban. Több mint 30 ember rekedhetett a romok alatt, legalább négyen meghaltak.

A helyszínre érkező egységeknek eddig 13 túlélőt sikerült kiszabadítaniuk az épület romjai alól – mondta egy rendőrségi tisztségviselő.

A szűk utcákból és összezsúfolt régi házakból álló Dongri körzetben található épületben kilenc család élt.

A hatóságok szerint az esővíz moshatta alá a házat.

“Tizenkét tűzoltóautót küldtünk a helyszínre, és mentőautók várják, hogy elszállíthassák a sérülteket a kórházba”  – tette hozzá egy tűzoltósági tisztségviselő.

Az előző hónapban 17-en vesztették életüket, amikor leomlott egy négyemeletes épület Mumbai egyik keleti külvárosában.

A monszun idején gyakoriak a hasonló szerencsétlenségek Indiában. Mumbaiban a héten tíz halálos áldozatot követelt a viharos időjárás, amely szinte teljesen megbénította a város életét.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .