Orbán Viktor készen áll

0
729

Alig egy órája került fel a Facebookra az Orbán Viktor nagykanizsai látogatásáról készült fotósorozat. Magyarország miniszterelnöke azért látogatott Nagykanizsára a választási kampány hajrájában, hogy arra buzdítsa az embereket: szavazzanak a Fidesz-KDNP jelöltjére, Cseresnyés Péter államtitkárra.

“Készen állok a munkára, az ország vezetésére és képesnek is érzem magam arra, hogy ismét elvégezzem azt,” mondta Orbán Viktor.

A Zaol beszámolója szerint a kormányfő elsőként Dénes Sándor polgármesterrel tárgyalt, majd a városháza lépcsőjéről intézett beszédet az Erzsébet téren reá váró, körülbelül 5-600 főnyi tömeghez.

A Zala megyei hírportál beszámolója szerint Orbán bátor embernek nevezte Cseresnyés Pétert. „ Az elmúlt 8 évben volt néhány nagyon nehéz pillanat. Mi pedig szerencsésnek mondhattuk magunkat, mert Cseresnyés Péterhez hasonló bátor emberek ültek az Országgyűlés padsoraiban.”

Majd sorolta a nehéz pillanatokat. Például azt, hogy „az ország a pénzügyi csőd szélén tántorgott 2010-ben” de „bevezettük a bankadót, multiadót, ez az érintetteknek általában nem tetszett és velük szemben bizony, erőt, elszántságot és bátorságot kellett mutatni.”

Ahhoz is bátorság kellett, hogy hazaküldjék az IMF-et és elindítsák az új közmunkaprogramot.

Természetesen a migránsok és a bevándorlás sem maradhatott ki a miniszterelnök kampánybeszédéből.

„Nincsen kő a szívünk helyén”, mondta Orbán, „mi segítünk a bajba jutottakon, de arra nem vagyunk hajlandóak, hogy a bajt magunkra vegyük.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .