Orbán meghívta Karácsonyt kormányülésre

1
1201

Orbán Viktor miniszterelnök levélben gratulált Karácsony Gergely főpolgármesternek megválasztásához, egyúttal meghívta őt a szerdai kormányülésre, ahol a budapesti fejlesztések jövőjéről is tárgyalnak – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfő délután.

„Magyarország kormánya nevében ismételten gratulálok a budapesti polgárok döntése alapján elnyert megbízatásához” – írta Orbán. Tudatja, hogy Karácsony október 24-én kelt levelét, melyben találkozót kezdeményezett, köszönettel megkapta. Tudomása szerint a Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésére november 5-én kerül sor.

Meggyőződése, hogy Budapest fejlesztésének kérdései is haladéktalan döntéseket igényelnek, ezért arra kéri őt, hogy fogadja el meghívását a kormány november 6-án reggel 9 órakor esedékes ülésére, hogy a fővárosi beruházásokkal kapcsolatos álláspontját megismerhessék, és

döntést hozhassanak a kormány által korábban már támogatott budapesti fejlesztések jövőjéről

– írta Orbán.

A kormányülés Budapesttel foglalkozó napirendi pontja „természetesen nem korlátozódik a fejlesztések ügykörére, szívesen megismerjük az Ön álláspontját bármely más Budapest számára fontos ügyben is”.

1 hozzászólás

  1. senkinek nincs igaza,csak egy igazság a van az pedig az élet ami olyan egységben és harmóniában müködik ami semmi más nem lehet csak az élhető éltető élet,erre a péda jézus aki tökéletes életével és képével mutatta és mutatja az utat a világ összes emberének mindenhol földünkön,összetartozunk minden szempontból hisz azok az értékek és azok az elemek és azok a tápláló növények földünk minden pontján megtalálhatóak,védenek táplálnak életet adnak erre kell vigyázni hogy élet legyen de élhető éltető,ami árt és ami szennyez gyártani használni nem szabad,környezet természet mind mind értünk és velünk,a növényi táplálkozás a természetes termékek tisztán müködő gépek és mindenben a rend szeretete kell hogy érvényesüljön,egy földön élünk egy az isten,isten képünk csak jézussal de nem a vallással,ember képünk csak jézussal de nem a politikával,élet képünk csak jézussal de nem az üzlettel van,ez a van az az élet ami müködő világos igaz,igazság csak a tudás által és a technika által ölt testet aminek mozgatója az örök szeretet az isten jézus,ez minden korra és életre igaz,2000 évvel ezelőtt jézus a torinoi leplen hagyta képét amit ma is láthatunk a tudomány a technika által,látni tehát azt jelenti tisztában vagyunk mind azzal ami körül vesz ami igaz és ami müködtet,igy müködik minden jézus által aki maga az élet a szeretet,ezért nem mindegy mit gondolunk mit látunk és ,mit teszünk,csak akkor van életünk ha van szeretet és béke és jézus kép ,kép ami olyan látni való ami az igaz élet ábrázolása…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .