Önök választottak

1
1332
Facebook

Amikor nem egészen huszonnégy órája feltettük Önöknek a kérdést  kit választanának az ellenzék miniszterelnök jelöltjének még nem sejtettük, hogy ekkora érdeklődést és visszhangot váltunk ki az általunk megnevezett tizenöt jelölttel.

Kialakult a mai végeredmény. Elsősorban a szavazók száma ért minket váratlanul.  A 37413 voks  önmagában is azt mutatta, hogy igenis még a nyári holtidőben is foglalkoztatja Önöket  a kérdés: ki lesz az a személy aki az ellenzéket sikerre viheti a 2022-es parlamenti választáson. A nap folyamán többször változott a  sorrend, volt olyan aki félidőben még vezetett és végül a mezőny harmadik harmadában végzett, de olyan is aki szinte a semmiből  lett dobogós.

Nem szeretnénk megjegyzést fűzni az eredményhez, de a nagy érdeklődés okán és persze a tisztább kép kialakítása miatt a mai első három helyen végző jelölteket összeengedjük azzal a két leginkább hiányolt személlyel akiket a nap folyamán többen is hiányoltak a listáról.

Tehát ma este 22 órától lehet szavazni a mai szavazás során első három helyen végző személyre, plusz két a listából kimaradt, de hiányolt jelöltre.

Először a mai végeredmény:

Karácsony Gergely 30,46%
Dobrev Klára         20,26%
Donáth Anna         18,06%
Márki Zay Péter         8,31%
Gyurcsány Ferenc      6,90%
Szél Bernadett           5,47%
Bajnai Gordon            3,48%
Jakab Péter                3,39%
Ujhelyi István             1,44%
A listán szereplő többi személy nem érte el az egy százalékot.

Tehát a most induló szavazásom  az első három helyen végzett személy mellett két új név is szerepel: Baranyi Krisztina és Surányi György.

Köszönjük a részvételt és várjuk Önöket a most induló szavazáson.

1 hozzászólás

 1. ennek a “szavazásnak” az “eredménye” tökéletesen megmutatja azt a nihilt, ami miatt a csuti geci nyugodtan hátradőlhet és kéRrhet egy kávét!
  2020-ban természetesen csalásokkal megsegítve,
  .
  DE
  .
  megint “megválasztják” majd a magukat magyarnak valló csürhe tagjai.
  számomra egyszerűen
  .
  DÖBBENETES,
  .
  hogy a karácsony ennyi szavazatot kapott!
  az emberek – tagjai a magát magyarnak nevező csürhének – nem tudják róla, hogy 2010-ben az lmp kampányfőnökeként ráindult budán az esélyes dk-s jelöltre, hogy annyi szavazatot vegyen el tőle, amivel a csuti geci emberét segíti bejutni a parlamentbe.
  ez így is történt.
  arról az lmp-ről beszélünk, amit a csuti geci házi-kvázi ügyvédje gründolt s a csuti geci bandája segített, hogy megossza az amúgy is kollaboráns magát ellenzéknek hazudó cégéres gazemberek hadát a szavazók fejében, s aminek kampányfőnöki posztján tetszelgett a karácsony.
  nos, akinek valaha is bármi köze volt az lmp-hez, azzal egy
  .
  VALÓBAN A DEMOKRATIKUS JOGÁLLAM IRÁNYÁBA ELKÖTELEZETT DEMOKRATA, FELNŐTT, ÖNÁLLÓ ÉRTELEMMEL BÍRÓ EMBER NEM ÁLL SZÓBA!!!
  .
  TAVALY MEG MINDENKI ÁLLJON E A GERGŐKE MÖGÉ, HADD LEGYEN FŐPOLGI A LELKEM!
  .
  láthatóan minden megy a csuti geci által eltervezett úton, s folytatódik az ország kirablása közösen a kollaboráns gazemberekkel a diktátor bandájával.
  .
  javaslom megkeresni az An-en a “karácsony, aki nem jött el” című kommentemet, hogy árnyaltabb legyen a kép a gergőről!
  .
  .
  abramovics voltam, s vagyok

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .