Olimpiarendezést ígér az V. kerületnek a Kutyapárt

0
1109

Ezenkívül betiltanák a betegségeket és kötelezővé tennék a halálbüntetést. A párt a „legrosszabb politikusát” indítja a kerületben, aki leginkább saját magát akarja legyőzni.

A kerületben egymás ellen indul az Együtt és a Momentum elnöke, Juhász Péter és Fekete-Győr András. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt, amely már kampánypénz-tékozló alapot is létrehozott, eredetileg azt tervezte, hogy egy széndarabot indít ellenük (azt még nem tudni, ki lesz a Fidesz jelöltje, a korábban itt győztes Rogán Antalt ugyanis nem indítja egyéni jelöltként a párt), de most azt írják:

találtak a széndarabnál is rosszabb jelöltet.

A viccpárt szerint a „civilben agysebész és nőgyógyász” Horváth András még egy darab szénnél is kevesebb szavazatot kapna, ezért ő lesz a jelöltjük.

Bemutatkozó videójában azt mondja:

„Bízz bennem! Politikus vagyok. Más pártok egymást akarják legyőzni, de Horváth András nem akarja legyőzni a többi jelöltet, mert Horváth András önmagát akarja legyőzni!”

Többek között azt ígéri, hogy „az ötödik kerület megnyeri a választásokat”, és ő nem csak a politikusokat cseréli le, hanem a választókat is. Ezért kötelezővé teszi a halálbüntetést és betiltja az abortuszt.

Szerinte nem az a gond, hogy kevés a kórház, hanem az, hogy sok a beteg, ezért

azt ígéri, hogy az ötödik kerületben megszüntetik a betegségeket.

Sőt, azt is ígéri, hogy a kerület 2018-ban olimpiát rendez, „illegálban, saját zsebből és közösségi finanszírozásban”.

A párt „minél kevesebb szavazatot” kíván Horváth Andrásnak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .