Nemi erőszakkal vádolják Gérard Depardieu-t

0
789
MTI/PA/HORST OSSINGER

A párizsi lapok értesülései szerint a fiatal táncosnő, aki egyben színésznőként is dolgozik, Gérard Depardieu párizsi házában próbált augusztusban. A próbák után édesanyja lakásába ment, ahol rosszul lett. Édesanyja tanácsára fordult a hatóságokhoz, melyek előzetes vizsgálatot indítottak. A 69 éves francia sztár – ügyvédjén – keresztül mindent tagad.

Gérard Depardieu négygyerekes családapa. 2013 óta orosz állampolgár. Az erről szóló okmányt személyesen Putyin elnök nyújtotta át a francia színésznek, aki nemzedékének egyik legnagyobb sztárja Franciaországban. Emellett bortermelő, aki maga sem veti meg a bort.

Számtalan botrányt okozott félig-meddig berúgott állapotban.

Depardieu  augusztusban egy filmet forgatott Párizsban, hamarosan pedig egy televíziós sorozatot láthatnak vele a nézők. A Gérard című sorozat a francia színész kalandjait mutatja be Japánban.

Franciaországban nagy figyelem kíséri a szexuális zaklatási világkampányt, mely Harvey Weinstein ügyével kezdődött Hollywoodban. Cannes-ban a filmfesztiválon Asia Argento külön sajtóértekezlet tartott, melyben felidézte, hogy épp ebben a városban erőszakolta őt meg a híres producer. Aztán persze Asia Argento kapcsán is furcsa ügyeket idézett fel a New York Times, aki 380 ezer dollárt fizetett egy fiatal fiúnak azért, hogy hallgasson szexuális kapcsolatukról. A fiú a kapcsolat idején nem volt még 18 éves, ezért a szexuális kapcsolat egy idősebb nővel bűncselekménynek számíthat Kalifornia államban.

Gérard Depardieu ügyét egyelőre Franciaországban vizsgálják,

de a sztár bármikor foghatja orosz útlevelét és elhagyhatja hazáját, ha ott el akarják ítélni nemi erőszak miatt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .